Online masszázs Pároknak

Kedves gyönyörben utazó Pár!

Három részes on-line masszázs sorozatot hívtam életre azzal a céllal, hogy a lehető legtöbb pár megélhesse otthonában, vagy alkalmi kuckójában a minőségi érintések ajándékát.

Gyakorló szerelmesként, társként, feleségként és szülőként azt hiszem, pontosan tudom, hogy a kötelezettségekkel zsúfolt hétköznapok során milyen nagy kihívás időt, minőségi időt adni egymásnak.

Meditatív Masszázsok

Egy komplett videó sorozat első részét mutatom be, amelyet a “Meditatív Masszázsok” névre kereszteltem.

A “Meditatív Masszázsok” program három masszázs különlegességet tartogat a számotokra, egy finom és ínyenc masszázs összeállítást, amelyet meditatív jellegű masszázsaimból szemezgettem számotokra.

A meditatív masszázsok a Végtelen Energiák táncai.

A simogató
a csakra
az érzéki

masszázsok, nagyszerű bevezetői lehetnek a jövőbeli merészebb, intimebb, majd erotikus masszázsokhoz, amelyet a következő két masszázs csomag tartogat majd számotokra.


Általában a masszázsok alatt koreografált érintést értenek, nekem azonban az volt a célom, hogy az általam megosztott masszázs csemegében teret adjak az intuitív személyes kreativitásnak is, leginkább inspirációt adjak nektek ahhoz, hogy újabb és újabb módon tudjatok egymással intimitásban töltekezve kapcsolódni.

Az is fontos célom volt, hogy hasznos és használható legyen az on-line felület, hogy a masszázsokat nézve, olvasva és hallgatva is követni lehessen, kinek-kinek egyéni ízlése szerint.

Minden masszázsunkon gondosan és körültekintően végig vezetünk titeket. Együtt teremtjük a tökéletes helyet, a tökéletes pillanatot, a tökéletes érintést. Olyan használható programot állítottunk össze, melyben minden biztosítunk számotokra, hogy ti önfeledten, felszabadultan, és tudatosan érinthessétek és érezzétek egymást .

A következőket tartalmazzák a masszázs csomagok
(BASIC, HARMÓNIA, GOURMET)

TELJES ÚTMUTATÓ: Pontos leírás adunk, hogy kezdjétek el, milyen eszközöket szerezzetek be, hogy hangolódjatok a masszázsra és egymásra.

Online masszázs csomagok