Vénuszi Nők 2017
Vénuszi utazások
Töltődés a női erő és szépség energiáiban - életminőségünk emeléséért!

Engedd ki a palackból a legteljesebb pozitív női esszenciád!

2017 ben elindulunk,

utazunk,

magunkért, nőiségükért, ragyogásunkért, biztos önértékelésünkért, inspiráltságból nyíló és gyarapodó gyönyörteli életünkért!

Mi, igazi Nők semmi máshoz nem hasonlítható módon vágyjuk engedelmesen és gyönyörtelien megadni és átadni magunkat az arra érdemes férfi mindent elsöprő szenvedélyének és vágyának. Vágyunk látszódni, kifejezni valós természetünket, felfedni kincseinket, inspirálni, növekedni és tágulni a megérdemelt jóban és boldogságban. Szeretnénk harmonikusan megélni sokféle női szerepünket, és közben mégis rálelni, és kibontani legmélyebb igazságunkat, igazi nőként inspiráltan és bizalommal átitatva áramlani és élvezni ezt a sokszínűséget.

Soroljam?

Igen, mi „igazi nők" mindig vágyunk valamire. Valami többre, mélyebbre, tágasabbra, tisztábbra, őszintébbre…

Ha másra nem, akkor arra, hogy végre igazán kipihenhessük magunkat és legyen időnk önmagunkkal lenni és foglalkozni.

Te hogyan vagy az igazi nővel önmagadban, van –e benső engedélyed élni az Ő életét?

Tudod-e, érzed-e mit kér, merre vezet téged?

Van- e belső felhatalmazásod őt követni, és igent mondani egy őszinte, inspirált és gyönyörteli életre?

Mi hát a titok?


Mi kell ahhoz, mi hibádzik még, hogy azt érezd, olyan nő vagy, aki elégedett, nyugodt, és mégis elbűvölően izgalmas, vonzó és varázslatos életet él?

Mi kell ahhoz, hogy mindig tudd, mit és mennyit adjál, és fogadj el, az élet gyönyörűségeiből?

Mit kéne még tudnod és tenned ahhoz, hogy bűntudat és szégyen nélkül élvezd és éld, amit szeretnél magadnak?

Hogyan tudnád végre észrevenni, majd elfogadni az élet kínálta ajándékokat?

Mi a titka annak, hogy az élet, a férfi a tenyerén hordozzon, Te pedig csak éld, és sugározd magadból a mindent éltető, inspiráló és tápláló női esszenciát önmagad és mások örömére?

Akik a válaszaidhoz inspirációt adnak:


Szentesi Szilvi

intimitás művész

2017 számomra egy vénuszi év, amikor életem sok-sok pillanatát annak szentelem, hogy éljem és élvezzem azt, hogy Nő vagyok.

Mindig tovább és tovább vágyom bontani nőiségem misztériumát, mélységét. Arra vágyom, hogy kiszabaduljon és szárnyaljon a bennem lévő végtelen szeretet és szerelem. Mélyen hív annak a végtelen szabadságnak a tágassága, ahol önmagamat adhatom, és kapcsolódhatom azokkal, akik nyitottak erre.

Ennek a hívásnak a jegyében tervezek és hirdetek női utazásokat a világ számtalan különleges helyszínére, ahol töltekezhetünk a természet, és a női együttlét gyógyító rezgéseiben.

Kéri Mónika

jóga oktató

2017 számomra az Örömteli Meglepetések Éve (2016 sok váratlan-csodákban megélt élményein utazva tovább), amikor Női létezésem minden aspektusa egységes harmóniában áll és különböző életterületeim sokféle-sokszínűségének minden pillanatát örömtelien élvezem.

A női utazások, női testmunkák lényege is főleg a belső összhang folyamatos megtartásán lesz. Sok szép Hely, sok szépséges Nő, sok szép Pillanat, és a Nők által virágba boruló környezet…

Kiket várunk?

Lányokat, asszonyokat, amazonokat, szeretőket, anyákat, korra és nemre, szexuális orientációra való tekintet nélkül, házasokat, elváltakat, szingliket, mind-egy.

A lényeg, hogy érezd a közös utazásban való aktív részvételi vágyat és hívást.

Más lesz, mint egy hagyományos önismereti kurzus, és messze nem a sehova nem vezető lötyögésről és időköltésről szól.

A program célja:

Egyedit, különlegeset, és a szó nemes értelmében luxust akarunk átélni, és ebbe a térbe meghívást adni.

Luxust abban az értelemben, hogy a lehető és elérhető legjobbat kívánjuk magunknak adni.

Elfogadást, jó szót, jóindulatot, titoktartást, megosztásokat, a minket felemelő és kiteljesítő, minket építő és boldogító gondolatokat, fortélyokat, felismeréseket, önzetlen megosztásokkal, önmagunkat és egymást tisztelve, és értékelve.Legfontosabb célunk női potenciálunk kibontása és tágítása,
valamint életminőségünk emelése.

Kinek szól a program?

A „Vénuszi Utak Nőknek" azoknak szólnak, akik elég érettek ahhoz, hogy tudatosan figyeljenek önmagukra, társaikra, gondolataikra, érzéseikre.

Olyan érett személyiségű nőknek szól, akik képesek éberen őrködni azon a „szent" időn, amit önmagunkra szánnak, képesek egy tiszta, erős, őszinte teret tartani önmaguk és társaik számára, ahol totálisan lehetővé válik ellazulni női lényegünkben, majd ebben az éber ellazultságban, találkozni nőiségünk lágy erejével, és a sebezhetőségükben rejlő hatalmas erővel.

Ebben a vénuszi térben és energiában együtt, egymásra és magunkra hangolódva teremteni kezdhetjük azt az életet, amire vágyunk és megérdemlünk.

Mire számíthatsz a programon?

A vénuszi utazásoknak nincsen meghatározott menetrendje.

Szabadon, felelősségteljesen, magadra hangolódva dönthetsz arról, hogy kívánsz e élni az általunk javasolt lehetőségekkel.

Már a reptéren, amikor találkozunk, amikor várakozunk, amikor kávézunk, vagy nézelődünk a tudatos ellazultságra és teremtésre kezdünk hangolódni. Szilvi és Móni lesznek azok, akik ebben vezetni fognak.

Ők lesznek azok, akik behívják, megtestesítik ezeket a vénuszi energiákat, ők lesznek azok, akik őrzik a jelenlévők álmait és vágyait, figyelemmel, saját felismeréseik megosztásával, csendes jelenlétük által, női kisugárzásuk fényével, az árnyékok bölcs elfogadásával és átalakításával, azért hogy megtapasztalhassuk mindannyian a bizalmat önmagunkban, egymásban, és az élet egésze tekintetében.

Mi, a következő kapcsolódási pontokat kínáljuk:

délelőtti napra hangoló, fókuszáló beszélgetés és meditáció
sétáló meditációk a természetben, a tengerparton, a varázslatos kertben
energetizáló illatosítók, testparfümök és olajok bemutatása és kipróbálása
napzáró, összegző, elengedő beszélgetés és meditáció
lelkünkre hangoló jóga
gyógyító ékszereink és ruháink
intim titkaink
testápolás, mint ön-szeretet rituálé

Mi vár rád?

Megismerni magunkat, tovább és tovább utazva teljességünkbe, igazságunkba…

Oh, ez egy izgalmas és inspiratív utazás lesz, amit most egy csodálatos helyen élhetünk meg!

Egy paradicsomi sziget vár ránk, Ciprus, ahol a szerelem és szexualitás istennője, Aphrodité kiemelkedett egykoron a tenger hullámaiból!

Cipruson felfedezhetjük a külső és a belső világunk szépségét és egészét. Ezeken a paradicsomi napokon, amit együtt töltünk, felismerjük női létünk teljességének a potenciálját, a bennünk lévő biztosságot, ami nem töredék részeink kiszámíthatatlan káosza többé, hanem a biztos önismereten, önbizalmon és önértékelésen nyugvó inspiráltság, önmagunk ragyogó kifejezése.

A ciprusi nyaralás lehetőséget kínál, hogy az indulás pillanatától a hazaérkezés pillanatáig a Nő a legteljesebb pozitív esszenciáit élje. Maga a helyszín is teljes mértékben támogat, a gyönyörű külső és belső tereivel, a buja-színes virágáradatával, a medencék kertekbe való beékelésével, a tengerpart közelségével és csodálatosságával, a szalmatetős napozóinak meleg égövi hangulatával, a wellness részleg kertkapcsolatával, a szobák szépségével…

Minden adott, hogy a Nő belső ragyogása folyamatos legyen.

Miért fontos a folyamatos belső pozitív szépség megtartása? Mert minél folyamatosabb és zavartalanabb a belső női ragyogás, annál csodálatosabb külső világ tekint vissza ránk.

Életeinkben a külső környezet, a kapcsolatok, az élethelyzetek, a férfiakkal és a Férfival való kapcsolódásunk, gyerekeinkkel való viszonyunk, tevékenységeink, anyagi helyzetünk csodás átalakulása és minőségi javulása várható.

Ahogy bent, úgy kint, ahova Cipruson megérkezünk, testben és lélekben, annak a fizikai megtestesülésére számíthatunk hazaérkezve is, folytonosan gyakorolva persze az építő energiákban való megtartottságunkat, a megengedésen nyugvó gyengéd erő kifejeződését önmagunkon keresztül.

Gyakorlati tudnivalók:

Részvételi díj:

175.000-, Ft Csomag ár:
(szállás 3 éjszakára reggelivel 5*-os szállodában, repülőjeggyel, transzferdíjjal)

+ 96.000-,Ft a programok díja

Utazás: 2017.Április 1– 4-ig, (szombattól keddig)

Jelentkezési határidő: 2017. Március 15-ig

Jelentkezem

Szállásfoglalás és utazás:

Április 1-én, szombaton találkozunk kb.: 15 órakor a repülőtéren.

Az utazással, repüléssel és csomagokkal kapcsolatos információkat, valamint a szállodával kapcsolatos összes leírást, fotókat az utazási iroda honlapján lehet megtekinteni. A linket lejjebb mellékeltem.

Az árban a repülőjegy, a reptéri transzfer, a szálloda ár reggelivel van benne. Ezen felüli költség a többi étkezés, illetve, ha valaki a megadottnál több/nagyobb bőröndöt szeretne hozni, valamint, pár ezer forintnak megfelelő összegű többletköltség, ha az utolsó napon nem 11 órakor szeretnénk elhagyni a szobát, hanem este 18-kor (ekkora jön a transzfer busz értünk, ami kivisz a repülőtérre). A szállodából a repülőtérre kb.: 1 óra az út.

Az utazási csomag árat, az utazási iroda honlapján való megtekintés után, nálunk lehet befizetni, utalni, mi egyben mindenkiét rendezzük, ezzel, egyesével nektek nem kell foglalkozni. Árváltozás csak abban az esetben lehetséges, ha a repülőjegy ára változik.

A foglalások és a befizetések utolsó határideje: Március 15.

Jelentkezem

A kétágyas, tengerre néző szoba minden információval megtekinthető itt.
A háromágyas tengerre néző szoba, minden információval megtekinthető itt.

Kérdésed van?

Bármilyen utazással, szállással kapcsolatos kérdéssel kapcsolatban keresd bizalommal

Kéri Mónikát a +3630 999 5640 telefonszámon,

vagy a joga@kerimonika.hu e-mail címen.

Bliss Intimitás

Készítette: Lifedesigner, +3620 2089 249