Az álmom, amiért az intimitással és a szexualitással kezdtem foglalkozni az, hogy egyre többen megélhessük földi életünk során a szexualitásban rejlő határtalan lehetőségeket, kibonthassuk a bennünk rejlő végtelen potenciákat. Hiszem, hogy boldogságra születtünk és tudom, hogy a testi-lelki gyönyör út a boldogsághoz.

Szexualitásunk tudatos megismerése időt, figyelmet és elhatározást igényel. Le kell hogy bontsuk magunkban azokat a gátakat, amelyek béklyóba kötik szárnyaló vágyainkat, törekvésünket a szabadságra és a kiteljesedésre.

Szexualitásunk megismerése, az erről való kommunikáció és tanulás része önmagunk megismerésének. Ha valóban kiteljesítő életről álmodunk, akkor szembe kell néznünk azzal a ténnyel, hogy testünk elfogadása és szeretete, a szexuális készségek tanulása feltétele a lelki és szellemi harmóniának.

A szexualitásról való tanulás és gyakorlás ajándéka a szexuális elégedettség, a mély gyönyör magtapasztalása, az önbizalom növekedése, a jobb orgazmus és szexuális élet, valamint az intimebb, mélyen tápláló párkapcsolat lehetősége.

Az elmúlt évek alatt megalapítottam a BLISS Intimitás Központot, elindítottam az intimitás terápiákat és képzéseket.

Szexuális gyógyító munkám során álmodtam rituálékat, adtam és tanítottam tantrikus masszázsokat, kidolgoztam a BLISS jóni, lingam és érzéki masszázsokat.

Elkötelezetten szenteltem magam a nőiség gyógyításának, az erotikus nő felébresztése témájának.

Jelenleg legszívesebben az ejakuláció témájával foglalkozom személyes szex-és intimitás coaching foglalkozások keretében.

Férfiakat segítek a tudatos, magmegtartó szeretkezés elsajátításában, a korai magömlés elhagyásában.

Hölgy klienseimet a női ejakuláció rejtelmeibe avatom be, testük, orgazmusaik-szexualitásuk tudatos felfedezésén keresztül.

Számomra az intimitás az élet esszenciája. A szexualitás pedig nekem az a csatorna, az a közeg, amin keresztül érzékelek, és aminek a segítségével folyamatos  megtapasztalhatom a lelki és spirituális növekedést  és fejlődést.

Éppen ezért állandó lelkesültségben vagyok, hogyan és miként tanulhatok, taníthatok, és hívhatok a BLISS be is jobbnál jobb oktatókat  a szex témáiban.

Az intimitást  és a szexualitást két oldalról szeretem leginkább megközelíteni.

Szenvedélyesen érdekel, miként, milyen formában találkozhat test és lélek, szexualitás és spiritualitás?

A másik pedig a téma művészi megközelítése.

Szokták mondani (amikor jókat akarnak mondani nekem), hogy minden amihez nyúlok: szép.

szentesi-szilvi-1

Igen, ahogy egyre inkább sikerül belelazulnom, felszabadulnom a munkámba, egyre inkább látom, ahogy a művészi kreativitásom kék pillangója bontogatja szárnyait.

Forgattam már filmet a szülés gyönyörteli potenciájáról, sokat írtam, publikáltam, és ezeket mind a bennem élő művész tette.

Igyekszem úgy élni, hogy egyre nagyobb együttérzéssel, empátiával legyek saját magam erotikus természete felé, szeretném őrizni a bennem égő szenvedély lángját, és kíváncsian, felelősen  utazni vágyaim nyomába, a gyógyító öröm lüktetésében.

Bármit is teszek mint gyógyító, mint vezető, ez az egyetlen felhatalmazásom: elkötelezett kutatója és tanulója vagyok a szerelem, a szexualitás gyógyító lehetőségeinek.

 

Szentesi Szilvi facebook

Az intimitás és szexualitás területéhez tartozó fontosabb  szakmai állomásaim:

Az intimitás és rituálék területén a budapesti Istennő Templomban kaptam kiképzést és beavatást, a három éves papnő képzésen. Külön hálám és köszönetem Veres Krisztának valamint Idris Charlesnak.

Ezt követően a szomato szexuális oktatást ismertem meg, Neal Wecker amerikai szex oktató hazai programjainak szervezőjeként. Közösen álmodtuk meg az első itthoni szex-és intimitás coach képzést.

A szakrális szexualitásról Anaiya Sophia-tól tanultam.

Inspirátoraim közé tartoznak, akiktől szintén sokat tanultam: Fabrizio Dalle Piane (creative contact and connection) , Natasha Wardle (manager at Chalice Well Trust Bath), Flo Aeveia Magdalena  ( I remember the Union).