Neal Wecker igazsága és tanításai mindig a testre való emlékezés, a test tiszteletéről szólnak: arról, hogy emlékezzünk és tiszteljük a testben való lét örömeit és ajándékait. A tantrikus tanítás által inspirálva, mely szerint testet öltött lelkek vagyunk a világmindenség felfedezésére, megismerésére és élvezetére, Neal kifejező táncrituálék és ünnepek formájában keresi a választ fizikai, érzelmi és lélektestünk igazi természetére. Neal Ithacában (New York állam) élő, képzett szexológiai testkezelő, szex coach, szomatikus szex oktató.” www.erossanctuary.com

Neal szavai:

“Azok számára, akik az ilyen tanulás és szeretet útján járnak, életbevágóan fontos, hogy intim támogatást adó közösség álljon mögöttük. A Szégyen bűntársa (segítő barátja) az elszigeteltség. A szabadság jele, ha képesek vagyunk szégyen nélkül megmondani azoknak, akikben bízunk és akiket szeretünk, hogy “kérlek segíts, hogy a legjobbat adhassam magamból”.

A BLISS egyik ajándéka, hogy igent mondunk az intimitásra, igent mondunk arra, hogy megéljük az intimitás és gyönyör gyógyító energiáit, és igent mondunk arra, hogy egy tudatosan támogató közösség részei legyünk.”

Neal Wecker-rel  a BLISS ben személyes találkozásokra is lehetőség van!

Neal Wecker témái és szolgáltatásai, amelyekkel szeretettel várja az érdeklődőket:

Szomatikus szex coaching

A szomatikus szexoktatás annak az elsajátítása, hogy hogyan éljünk szexuális értelemben magabiztos és arra képessé tett életet. Annak a megtanulásáról szól, hogy hogyan legyünk jelen önbizalommal telve a testünk élményeiben annak érdekében, hogy megtapasztalhassuk a testet és a lelket is kielégítő beteljesülést. Annak a megtanulásáról szól, hogy hogyan fedezhetjük fel és tapasztalhatjuk meg szexuális énünket úgy, hogy az hatékonyan támogassa teljesítményünket az önmagát tápláló öröm, élvezet és megelégedettség magasabb szintjeinek megélése érdekében.

A szomatikus szexoktatás megtanít a gyönyör gyógyító potenciáljára. A szomatikus szex coaching egy utazás és ünnep egyben. Az ahhoz vezető út márpedig az, hogy visszanyerjük a teljességünket, hogy visszanyerjük a testünkkel való teljes és eredményes együttélés örömét és helyességérzetét; szellemmel, mélységgel és jelentéssel megtöltve és felélénkítve.

Neallel a szomatikus szex coaching egy meghívás arra, hogy hogyan kezdjük el sikeresen megélni a gyakorlatban testünk és lelkünk vágyait a szexuális életerő megtapasztalása érdekében.  Megtanít arra, hogy hogyan jussunk hozzá a szexuális élményeink öröméhez és jelentőségteliségéhez, valamint, hogy hogyan vállalhatjuk és értékelhetjük a határtalan erotikus vágyainkat.

A szomatikus szex coaching képzések Neallel tisztázzák, hogy reálisan mit tudunk megtanulni annak megtapasztalásához, hogy megteremtsük, megtapasztaljuk és fenntartsuk a gyönyör, a gyógyulás és értelem azon szintjét, amelyet megérdemelünk az erotikus/szexuális életünkre vonatkozóan, és hogy ez a megengedett élet hogyan képes táplálni és gazdagítani a mindennapi életünket.

A szomatikus szex coaching gyakorlati támogatást nyújt. Támogatást, hogy meg tudjuk határozni és tisztázni tudjuk a tanulási cél(oka)t, és azután elkezdődhet a gyakorlati oktatás a tanulási potenciál megtapasztalása érdekében. A hatékony oktatás kérdésekkel kezdődik; mit szeretnénk tanulni a tápláló megtestesülés, valamint a saját testünkben, szívünkben és elménkben történő mély jelenlét tudatos megtapasztalásából, miközben szexuálisan elevennek, felszabadultnak, kifejezettnek és erre feljogosítottnak is érezzük magunkat? Ezután következhetnek a test és a lélek gyakorlati tapasztalatai; mit érezhetünk, és hogyan érezhetünk mélyebben, magabiztosabban és megerősödve?

Néhány olyan érzés és tapasztalat, amelyekről tanulni fogunk:

  • a gyönyör gyógyító ereje és ajándéka
  • a legmélyebb és valódi szexuális élénkségünk magabiztos tudomásul vétele és igenlése
  • a személyes értékek megértése az érzékiség és szexualitás helyére és erejére, valamint az életünkben játszott szerepére vonatkozóan
  • milyen gyógyító munkát tudunk elvégezni, felfedezni, kikutatni és magunkévá tenni annak érdekében, hogy növeljük a teljesítményünket a gyönyör és szexuális kiteljesedés befogadása érdekében
  • az elme, a test és a lélek önmagát tápláló egységként való léte
  • önmagunk megtapasztalása erotikus értelemben a társadalmi szégyenérzetet és önbizalomhiányt lerázva
  • sokkal inkább megtestesülve élni mindennapjainkat
  • hogyan és miért fontos az erotikus vágyaink megnevezése, értékelése és felfedezése
  • az önmagát tápláló test elfogadása és megbecsülése
  • hogyan maradjunk hűek és nyitottak az erotikus vágyainkhoz egy partner jelenlétében is

 

Az egyéni erotikus/intim test központú programok a test, a psziché és a lélek számára egyaránt biztosítják az időt, hogy a megérezd és kibonthasd a kiteljesedett énedet.

Az erotikus önbizalom és magabiztosság tanulható készség!

 

Ez a magabiztos, együtt érző és érzékeny program egy kivételes lehetőség arra, hogy azt gyakorolhasd, amire vágysz, amit meg akarsz tanulni magadról vagy az erotikus természetedről.

Az alap találkozók 2 órásak. Mindegyik tartalmaz egy rövid megbeszélést (mi a tanulási szándékod), bodywork/ testmunka tapasztalati időt (valamilyen formában intim, fizikai kapcsolódást), és egy rövid lezárási folyamatot (kiértékelve az élményt, és megbeszélve a ‘következő lépéseidet’).

Neal abban hisz, hogy a fejlődés és a változás egy több találkozót magába foglaló sorozat segítségével képes a leghatékonyabban megtörténni.
A mély, életgazdagító szomatikus tanulás a gyakorlatból jön. Azt javasolja, hogy ha ez lehetséges, akkor egy 3 alkalmas sorozatot igénybe véve dolgozz vele.
Abban hisz, hogy a legmélyebb tanulás (a tápláló magabiztosság építése) egy ‘szomatikus tanulási’ folyamat (testben tanulás), és ez a szomatikus tanulás akkor képes a legjobbat nyújtani, amikor ehhez a tanuláshoz több idő áll a rendelkezésre.

Budapesten Neal Szentesi Szilvi intimitás művésszel 4 kezes masszázst is ad.
A 4 kezes teljes testes intim masszázsok (tudatos, együttérző, szeretetteli érintés befogadása mindkét ‘nemtől’ egyszerre) sokak számára mély, életgazdagító élmény.

 

Neal Weckerről bővebben: http://www.erossanctuary.com/
Helyszín: Bliss Intimitás Központ

Kérdéseiddel és a bejelentkezéssel kapcsolatban írj a info@intimitas.hu mailcímre (tárgymezőbe: Neal Wecker személyes)