Neal Wecker igazsága és tanításai mindig a testre való emlékezés, a test tiszteletéről szólnak: arról, hogy emlékezzünk és tiszteljük a testben való lét örömeit és ajándékait. A tantrikus tanítás által inspirálva, mely szerint testet öltött lelkek vagyunk a világmindenség felfedezésére, megismerésére és élvezetére, Neal kifejező táncrituálék és ünnepek formájában keresi a választ fizikai, érzelmi és lélektestünk igazi természetére. Neal Ithacában (New York állam) élő, képzett szexológiai testkezelő, szex coach, szomatikus szex oktató.” www.erossanctuary.com

Neal szavai:

“Azok számára, akik az ilyen tanulás és szeretet útján járnak, életbevágóan fontos, hogy intim támogatást adó közösség álljon mögöttük. A Szégyen bűntársa (segítő barátja) az elszigeteltség. A szabadság jele, ha képesek vagyunk szégyen nélkül megmondani azoknak, akikben bízunk és akiket szeretünk, hogy “kérlek segíts, hogy a legjobbat adhassam magamból”.

A BLISS egyik ajándéka, hogy igent mondunk az intimitásra, igent mondunk arra, hogy megéljük az intimitás és gyönyör gyógyító energiáit, és igent mondunk arra, hogy egy tudatosan támogató közösség részei legyünk.”

Neal Wecker-rel  a BLISS ben személyes találkozásokra is lehetőség van!

Neal Wecker témái és szolgáltatásai, amelyekkel szeretettel várja az érdeklődőket:

Szomatikus szex coaching

A szomatikus szexoktatás annak az elsajátítása, hogy hogyan éljünk szexuális értelemben magabiztos és arra képessé tett életet. Annak a megtanulásáról szól, hogy hogyan legyünk jelen önbizalommal telve a testünk élményeiben annak érdekében, hogy megtapasztalhassuk a testet és a lelket is kielégítő beteljesülést. Annak a megtanulásáról szól, hogy hogyan fedezhetjük fel és tapasztalhatjuk meg szexuális énünket úgy, hogy az hatékonyan támogassa teljesítményünket az önmagát tápláló öröm, élvezet és megelégedettség magasabb szintjeinek megélése érdekében.

A szomatikus szexoktatás megtanít a gyönyör gyógyító potenciáljára. A szomatikus szex coaching egy utazás és ünnep egyben. Az ahhoz vezető út márpedig az, hogy visszanyerjük a teljességünket, hogy visszanyerjük a testünkkel való teljes és eredményes együttélés örömét és helyességérzetét; szellemmel, mélységgel és jelentéssel megtöltve és felélénkítve.

Neal-lel a szomatikus szex coaching egy meghívás arra, hogy hogyan kezdjük el sikeresen megélni a gyakorlatban testünk és lelkünk vágyait a szexuális életerő megtapasztalása érdekében.  Megtanít arra, hogy hogyan jussunk hozzá a szexuális élményeink öröméhez és jelentőségteliségéhez, valamint, hogy hogyan vállalhatjuk és értékelhetjük a határtalan erotikus vágyainkat.

A szomatikus szex coaching képzések Neal-lel tisztázzák, hogy reálisan mit tudunk megtanulni annak megtapasztalásához, hogy megteremtsük, megtapasztaljuk és fenntartsuk a gyönyör, a gyógyulás és értelem azon szintjét, amelyet megérdemelünk az erotikus/szexuális életünkre vonatkozóan, és hogy ez a megengedett élet hogyan képes táplálni és gazdagítani a mindennapi életünket.

A szomatikus szex coaching gyakorlati támogatást nyújt. Támogatást, hogy meg tudjuk határozni és tisztázni tudjuk a tanulási cél(oka)t, és azután elkezdődhet a gyakorlati oktatás a tanulási potenciál megtapasztalása érdekében. A hatékony oktatás kérdésekkel kezdődik; mit szeretnénk tanulni a tápláló megtestesülés, valamint a saját testünkben, szívünkben és elménkben történő mély jelenlét tudatos megtapasztalásából, miközben szexuálisan elevennek, felszabadultnak, kifejezettnek és erre feljogosítottnak is érezzük magunkat? Ezután következhetnek a test és a lélek gyakorlati tapasztalatai; mit érezhetünk, és hogyan érezhetünk mélyebben, magabiztosabban és megerősödve?

Néhány olyan érzés és tapasztalat, amelyekről tanulni fogunk:

  • a gyönyör gyógyító ereje és ajándéka
  • a legmélyebb és valódi szexuális élénkségünk magabiztos tudomásul vétele és igenlése
  • a személyes értékek megértése az érzékiség és szexualitás helyére és erejére, valamint az életünkben játszott szerepére vonatkozóan
  • milyen gyógyító munkát tudunk elvégezni, felfedezni, kikutatni és magunkévá tenni annak érdekében, hogy növeljük a teljesítményünket a gyönyör és szexuális kiteljesedés befogadása érdekében
  • az elme, a test és a lélek önmagát tápláló egységként való léte
  • önmagunk megtapasztalása erotikus értelemben a társadalmi szégyenérzetet és önbizalomhiányt lerázva
  • sokkal inkább megtestesülve élni mindennapjainkat
  • hogyan és miért fontos az erotikus vágyaink megnevezése, értékelése és felfedezése
  • az önmagát tápláló test elfogadása és megbecsülése
  • hogyan maradjunk hűek és nyitottak az erotikus vágyainkhoz egy partner jelenlétében is

 

Erotic Experiences

Olyan emberek támogatása, akik nyitottak erotikus potenciáljuk mélységeinek felfedezésére és megtapasztalására. A Neal által vezetett Erotic Experiences a ” sexual healing” (szexuális gyógyítás), a “sexological bodywork” (szexuális testmunka) valamint a “Sacred Intimacy” (szakrális intimitás) területeit és eszközeit magában foglaló erotikus gyógyító találkozó egyéni keretek között.

Fürdő a boldogság erotikus templomában

Az Erotika templomában vett fürdő egy három részből álló, három órás/egész estés érzéki szertartás nők számára.

Az esti rituálé egy 45 perces érzéki, teljes testmasszázzsal indul. Ennek az kéjes, meleg olajjal végzett teljes testmasszázsnak köszönhetően ellazul és megnyílik a test; célja a kényeztetés és az örömszerzés; a test, a szív és a lélek felkészítése és ellazítása a női beteljesülés teljes megtapasztalása érdekében.

A masszázst követően a rituális fürdés élménye következik. Készítsünk elő a párunknak egy meleg, simogató és illatozó vízzel teli jacuzzi fürdőt.  A fürdő célja a további relaxáció elérése és a nő hozzásegítése ahhoz, hogy érezhesse a mély életöröm megfiatalító energiáját és az ő gyönyöre szolgálatának szentelt férfiúi energia gondoskodását; amely szolgálja a legnagyszerűbb vágyakozását mély megértéssel és imádja őt a kivételes és becses női szépségéért.

A rituális fürdés után az utolsó lépés az erotika templomában a nő kéréseinek megfogalmazása, a beleegyezésének kiérdemlése és megjutalmazás élménye. A templomot a neki szentelt időként és helyként ajánljuk fel neki, hogy biztonságosan és szégyentelenül felfedezhesse a valódi vágyait és, hogy kérhesse azok kielégítését egy tiszta, megbízható és iránta elkötelezett férfitól; egy férfitól, aki elkötelezett a vágyai kielégítése, kivirágoztatása és szexuális kielégülése iránt.

Az utolsó szertartás buja és merész időtöltés legyen a vágyak megnevezésével, a kérések megbeszélésével és a lehetőségek elképzelésével és megélésével. Ezt az időt szenteljük arra, hogy egymást meztelenül és igaz valónkban lássuk. Legyen ez a szent idő a bensőséges simogatások és szeretetteljes imádat átélésének szentelve csak azért, mert a bőre, a teste és a lelke megérdemli a minőségi és szerető imádatot és jelenlétet.

Az utolsó rítus a megadásra vagy a feltámasztásra ad lehetőséget; adjuk meg neki a teljes támogatottság érzését, hogy felfedezhesse azt, amit meg fog tapasztalni önmagáról egy olyan térben és időben, amelyben a vágyai és óhajai állnak az első helyen. Ezen alkalommal felfedezheti és átélheti, hogy az önző vágyai mélyen a sajátjai, teljességgel megengedhetőek, mindenféle szégyenérzet nélkül követhetőek, támogatást érdemlőek és erotikusan elevenek, valamint hevesen és magabiztosan kimondhatóak egy erre képessé tett és imádatra méltó nő szájából.

 

A találkozók beszélgetéssel indulnak, majd testi megtapasztalásokkal folytatódnak. Angol nyelvtudás ajánlott. A találkozók kb. 2-3h hosszúságúak.

 

Neal Weckerről bővebben: http://www.erossanctuary.com/

Helyszín: Bliss Intimitás Központ

Kérdéseiddel és a bejelentkezéssel kapcsolatban írj a info@intimitas.hu mailcímre (tárgymezőbe: Neal Wecker személyes)