Beszámolóm Szilvinek: Ahogy a felnőtt lakosság, mi is átlagban heti 1-2 alkalommal szeretkeztünk. Nekem jó volt, a feszültségeim oldására, de Neki nem, csak „elment”… és maradt az üresség.

Az, hogy a férjem elégedetlen volt a szexuális életünkkel, újabb tanuláshoz vitt közelebb, vagy másfél év alatt elvégeztem az intimitásukat megtestesítő kurzusaidat (Mágikus Nő, intimitás coaching), amelyek szívemnek, lelkemnek és a testemnek is kielégítő válaszokat adtak. Az utolsó, amely az „avatásé” volt, elemi erővel hatott. Nem csak a kundalini bizsergése, hanem a hegyikristály-ajándékod jutalma miatt is. Addigra megértettem, csak egymást segítve, türelemmel, gyakorlással, és csakis a folyamatos tanulással érhetjük el a szeretkezésben rejlő csodát!

Telt az idő, és nemhogy csökkent a vágyunk egymás iránt, hanem a finom kis rezdüléseink fokozatosan visszajelezték, ez az út a mienk…

Újabb tanfolyam (Neal Wecker egy éves kurzusa), tantrikus szakirodalmak és BLISS masszázs-élmény következtek.

A férjem egyre inkább érzékeltette azt az érzelmi közelséget, amit az intimitás jelentett számára.  Én érzelmileg is inkább biztonságban érezve magam egyre türelmesebbé, segítőbbé váltam. És rengeteget beszélget(t)ünk,  én  dédelgetést, figyelmet kapok (és nem csak az előjáték részeként). A meghitt légkör (a lágy zene, gyertyafény és illatok) mind szükségesek ahhoz, hogy – immár naponta többször a szeretkezésre gondoljunk, és ha csak tehetjük, szeretkezzünk…

A legtöbb férfi – így az én kedvesem számára is – az intimitás elsősorban testközelséget, és fizikai érzetet jelenti. A fizikai és érzelmi közelség igénye mellett az érzelmeit egyre gyakrabban önti szavakba, dicsér, elismer, ami engem egyre jobban gerjeszt… Az intimitás, szex számukra érintésekből, cselekvésekből, tárgyakból áll, ami aztán a lelki egyesüléshez vezet… igen szinte naponta. mostanában hajnalban… Az érintések, cselekvések nyelvén egyesülve éljük  át az egymás felé  irányuló tiszteletet és szeretetet is.

A tradicionális női-férfi szerepek megtartása mellett én az érzelmi ráhangolódást, a tudatos türelmet tanultam meg, miközben a vágyaim egyre erőteljesebben ébrednek fel. A férjem a testközelség egyre sűrűbb és intenzívebb szükségletét, az érzelmei kifejezést és az elismerést, valamint a közös a teljesség iránti vágyat gyakorolja.

A nyílt, őszinte, meghitt, elmélyült beszélgetésektől indultunk – ami annak idején a felkiáltó jel volt – és mára a Bliss-es tanfolyamok, szakirodalmak és a gyakorlás segítségével egy kalandos, de nagyon építő és a párkapcsolatunk minden területén pozitívan ható – intim, szexuális, „tantrikus életmóddá” alakultunk át.   Szeretnénk ezt a szemléletet a gyerekeinknek is továbbadni!

Elegendő időt szánva egymásra mélyítjük el immár 16 éves párkapcsolatunkban az intimitást, az erotikát és a szenvedélyt.

A párkapcsolatunk most nem más – és elnézést, ha ez édesnek hangzik -, mint egy virágzó erogén zóna!

Hálásan köszönjük, hogy megismerhettelek, és hogy segítettél, mindig baráti szeretettel és bizalommal fordultál felém!