A szerzőről

Szentesi Szilvi

Imádom élni, felfedezni és kutatni az erotikát és az erotikus életet. Az intimitás az alap amire építkezem. Még arra is szeretek rácsodálkozni és rákérdezni, ami általában természetesnek vélt. Lenyűgöz a mélység, a sokszínűség és a távlatok.

Ül velem szemben kedves férfi ismerősöm, aki sokat tesz azért, hogy megtanulja tudatosan használni férfi erejét, hosszabb és nagyobb élvezetet nyújtó örömben részesítse magát és a nőt.

Kicsit elábrándozik, és azt mondja:

Milyen egyszerű lenne, ha csak rátenném a kezem, és máris csodás lenne neki, nekem! De persze tudjuk, hogy ez nem így megy! – mondja, majd elneveti magát.

És nekem bevillan Michelangelo, a Sixtus- kápolna híres mennyezet freskójának legismertebb részlete, ami Ádám teremtését ábrázolja.

És Igen, az is bevillan, hogy ó én balga teremtés, hány ilyen „kézrátételt”, tudatlan, figyelmetlen, kényelmes és átlagos érintést és behatolást kaptam csodás szex gyanánt!

Hányszor és hányszor próbáltam elhitetni magammal és Vele, hogy ez jó nekem, nekünk.

De ez nagy hazugság, egy nagy átverés, semmi más!

Elhitetni magunkkal és egymással, hogy ennyi elég, holott éhesen tátogunk, és legtöbbször még csak azt sem tudjuk, hogy éhezünk.

Éhesen és csalódottan maradunk, testben és lélekben, miközben reménykedünk, hogy egyszer talán másképp lesz. Lemondunk az egészről, szárazzá, dühössé válunk, ingerlékenyekké, nyomottá és depóssá.

Bár nem játszunk hamisan és számítón, mégis valahol olyan ez, mint a pornófilmekben a színésznők, akik három perc után már nedvesen és felajzottan lihegnek, akiknek ha haját húzogatják, ha fenekét ütögetik, azonnal beindulnak és élvezik, miközben egy cseppnyi örömöt nem szereznek nekik, nem csókolják őket, nem lesik sóhajuk, nem cirógatják melleik, nem éreznek, nincsen idejük, nincsenek maguknál, és mégis mindig kurva jó nekik.

Elegem van abból, hogy olyan sokszor el akarom hitetni magammal, hogy ennyi elég a férfitól, hogy lesz még jobb, csak úgy, magától és csodaszerűen.

Nem, magától nem lesz jobb!

És nem szeretnék háremhölgy sem lenni, felékszerezni magam, lelkem és testem, miközben ő kényelmes, önző, célorientált és lusta.

Az ilyen szexuális jelenlét csalódottságot vált ki belőlem, és tudom, hogy más nőkben is.

Fel kéne végre ébredni a kényelem és közöny álmából, és nekilátni megtanulni jó szeretővé válni.

Nem szeretném, ha abba az illúzióba ringatná magát, hogy eddigi szokásai, és a pornóban látott képek elegendőek lesznek ahhoz, hogy melegen tudja tartani izgalmamat és vágyam.

A hüvelyi maszturbáció, a sztereotip mozdulatok nem lesznek elegek ehhez, nem lesz elég hozzám.

Egy számomra erős, de különösen fontos idézettel fújok most ébresztőt.

Mert ez a bejegyzésem semmi több nem akart lenni, mint egy erős és bátor női kiáltás, hogy ELÉG!

És persze annak a vágya is benne van, hogy induljunk el végre, és alakítsuk át idejemúlt szexuális szokásainkat önmagunk és kapcsolatunk érdekében!

Itt az idő cselekedni!

„A tudatos farok gyógyhatású
Annyira elegem van az olyan férfiakból, akik azt gondolják, hogy a szexuális teljesítményük kielégítő csak azért, mert képesek puncit nyalni és 5 percig kibírni ejakulálás nélkül.
Az istenit szeretném megtapasztalni a farkatokon, nemcsak egy pornófilmes, gyors menetet.
Valószínűleg nem is tudjátok, mekkora hatalom rejlik bennetek.
Mindettől megfosztjátok a nőket.
Amint időkorlát nélkül dugtok, a farkatok gyógyhatásúvá válik.
Szupererővel vértezitek fel magatokat, ha szétválasztjátok az ejakulációt és az orgazmust, így akár órákig tartó élvezetet adva a nőknek.
Megteremtethetnétek a saját mennyországotokat a földön, ha belépnétek az energiák világába.
Íme, a tudatos farokhoz szóló ódám és kérlelő imám:
Ha a férfiak tisztában lennének a rendesen megdugott nők értékével, nem lenne más választásuk, mint a szexuális evolúciójuk előtérbe helyezése.
Ha megértenék, hogy egy alaposan megdugott nő az életben való boldogulásuk kulcsa, tekintet nélkül az éppen fennálló rendre és rendszerre, ezt választanák új vallásukként.
Vallási értelemben mindeneteket odaadni a nőknek, térden csúszva fohászokkal árasztani el, a karmesteretek vezényelte kórus himnuszai szállnának csípőjéről az ajkára, ölelésetek édes szimfónia lenne, mint az angyalok sóhaja.
A siker világába való belépőkártyátok a nő, miután az anyagi, a hétköznapi, a fizikai világon túlra vezettétek őket, testüket, elméjüket és lelküket lemeztelenítve.
A testet öltött evolúció, a szexuális tudatosság a legértékesebb eszköz, amibe csak fektetni tudtok.
A nő beszivárog a létezésed minden szintjére, buja melegséggel eláztatva és megolvasztva azt, megnedvesítve az egész életedet.
Ő a könnyedség áramlásodban, a jólét letéteményese, a varázslat a hatalmad mögött,
A nedvdús élet biztosítója, aki az erotikával teli ragyogás dicsfényében fürdik.
Minden bajodra gyógyír, az Ég küldötte, az emberi faj kókuszolaja.
Használd bőséges mennyiségben.
A nő kreatív energiája, melynek életre hívásában segédkeztél, amit te szítottál fel a nő katlanában, minden álmodat valóra fogja váltani.
A nő varázserejével kapcsolatba lépve tudatos farkad varázspálcaként fog működni.
Együtt teremtetek egy új világot minden lélegzetvétellel, szívdobbanással és nyögéssel.
Megvan ahhoz mindened, hogy a nő saját istenévé válj.
Csak a legszentebb magasságba kell eljuttatnod az átizzadt lepedőn.
Te lehetsz vágytengerei holdja, elhomályosítva evilági gondjait,
Te lehetsz a szél a vitorlájában, és felemelheted az égbolt óceánjainak felfedezésére a testedben vibráló, ráhangolt, tiszta erővel.
A tudatlanságtól elszakítva és az istenivel újra egyesítve, segítve önmaga átszűrésében.
Időtlen transzállapotba eljuttatva, ahol a teste a tied alatt pihen, míg a szelleme egy másik dimenzióban időzik, hogy lírikus médium-orvosként elszavalja egyenesen az istenek ajkáról lehullott költeményt, vacsoraidőben közvetítve a testében mélyen megbúvó teremtő elme bölcsességét.
Ilyen csodák részese lehetsz mindennap, ha szeretnéd.
Ha egyikünket meggyógyítasz, mindannyian meggyógyulunk.
A tudatos farok gyógyhatású,
És mindannyian szenvedünk a kitöltetlen receptek hiányától.
A magunkkal, a másikkal, a földdel és a nőiséggel való kapcsolódás hiányától megbetegedtünk.
Eljött a gyógyulás ideje.
Ha az alkalmazkodás és a szexualitásod mellőzése a fontos neked, súlyos tévedésben élsz; az emberi evolúció a teljes testet és lelket igénylő egyesülésen alapszik.
Valószínűleg nem is tudjátok, mekkora hatalom rejlik bennetek.
Mindettől megfosztjátok a nőket.
A tudatos farok gyógyhatású.”
(© Copyright 2016 ~ ALANA LOUISE MAY Minden jog fenntartva.)

Mentés