A szerzőről

Szentesi Szilvi

Imádom élni, felfedezni és kutatni az erotikát és az erotikus életet. Az intimitás az alap amire építkezem. Még arra is szeretek rácsodálkozni és rákérdezni, ami általában természetesnek vélt. Lenyűgöz a mélység, a sokszínűség és a távlatok.

Előző írásomban a szexuális típust mutattam be.

Mivel én komolyan gondolom, hogy ezeket a kérdéseket nem a vasárnapi sziesztára tartogatom, hanem életem minden percében aktuálisan élem, ezért most megosztom veled további megfigyeléseimet is, ezzel az erotikus típussal kapcsolatban.

Nézzük meg egy életszerű példát.

Elvarázsolódunk egy férfit vagy egy nőt illetően, igazán különlegesnek látjuk őt, és hamar realizáljuk, hogy mennyivel pezsgőbbnek és élettelibbnek érezzük magunkat, már attól, ha Rá gondolunk, vagy ha a közelében tudhatjuk magunkat. Ennek az embernek a közelségében magunk mögött hagyhatjuk a szürke hétköznapokat és egy mágikus világ kapujában találjuk magunkat.

Mi más lenne hát a legfőbb vágyunk, mint átkelni ezen a határon, átlépni a mágikus kapun, majd ölelve lenni, egyesülni, szeretkezni, behatolni és áthatva lenni?

Igen, abszolút zsigeri szinten ismerem ezt a mámoros, forró és lángoló lüktetést az ágyékomban, a pillangókat a gyomromban, és a tüzet a szívemben.

Ilyenkor minden arra lök, abba az irányba húz, hogy mielőbb szeretkezzünk, szexeljünk, rohanjunk az ágyba és egyesüljünk.

És tudod miért?

Mert te is, akárcsak én, ezen szocializálódtál, te is, én is, ezt a szokást alakítottuk ki.

Mondhatni, erre a rugóra jár az agyunk.

Az ágyékunk, pedig követi az agyunkat.

 

És most én leszek az, aki azt mondom, állj meg itt egy pillanatra, és fontolj meg néhány dolgot, mielőtt megint elragadna a hév és ágyba ugranál.

szexualis tipusok

Mert egyébként semmi bajom a hévvel, sőt! Örülhetsz, ha van tűz benned, örülhetsz, ha a tettek embere vagy és mersz lépni, cselekedni.

De főleg akkor, ha ilyen tüzes lélek vagy, főleg akkor, én azt mondom most, hogy állj meg egy pillanatra és fontolj meg néhány felvetést.

Ha Te is azok közé tartozol, aki egyszerűen megőrül, ha nem teljesül be a vágya mihamarabb, sőt azonnal… ha te is azok közé tartozol, aki feszült, arrogáns és irritált lesz annak a gondolatától, hogy egy kicsit is várakoznia kell, ha nem egyenes út vezet az ágyig… nos, akkor a te szexuális beállítottságú testedhez és lelkedhez szólok most!

 

Kérlek, állj meg egy pillanatra, és tedd fel a kérdést: Biztosan az következik most?

Állj meg, és kérdezd meg magadtól: Mit szól ehhez a lelkem?

Állj meg, és nézz a lelkedbe, a szívedbe, és kérdezd meg magadtól: Mi van ebben a helyzetben olyan, ami valami újszerűt, egyszerit és megismételhetetlent tud adni nekem és nekünk?

Mi a lelkem vágya itt és most Vele?

Kattints a képre a programért!

Új intim műhelyek Szentesi Szilvivel

Ágyba ugrani egy szokás, és túl sokszor és automatikusan történik.

Ha minél többen feltennék maguknak ezeket a kérdéseket, nagy a gyanúm, hogy arra a következtetésre jutnánk, hogy a gyors szex lenne a ritka kivétel.

Mert lehet, hogy pont elég lenne egy séta a városban, vagy az erdőben, egy csók, egy őszinte beszélgetés, egy kölcsönös masszázs, intim ölelkezés, egy közös főzés, vagy fürdés…

Egy találkozás, és ami utána jön, az nem egy véletlen, nem egy baleset, sokkal inkább egy lehetőség és egy ajándék arra, hogy találkozzál önmagaddal.

Minden találkozás egy átjáró, egy kapu az igaz önvalódhoz!

Ha megállod, hogy nem rohansz a dolgok elébe, akkor egészen új dolgokkal és élményekkel gazdagodik az életed.

Valahányszor, amikor nem rohansz át az életeden, a kapcsolódásaidon és az orgazmusaidon, valahányszor, amikor képes vagy lassítani, és figyelni magadat és azt, ami valójában történik, kérdezd meg magadtól:

Mi az, ami most meg tud történni kettőnk között? Mi az legtöbb, ami most kettőnk által megmutatja magát az életünkben?

Légy kíváncsi, légy nyitott, légy befogadó!

Légy benne ebben a kérdésben, ebben a helyzetben teljesen ártatlanul, mindazért, hogy megtapasztalhasd azt, hogy az Élet mennyire nagylelkű veled, hogy az Élet, ha áramlik, akkor egyben gondoskodik is rólad…

szexuális típus

Mindez akkor, és csakis akkor, amikor nem ragaszkodsz többé ahhoz, hogy a szokásaid, a kondícióid vezessenek, hanem képes vagy a Lelkednek átadni az irányítást.

És Igen, van, akivel ágyba fogok rohanni és bújni, és meg fogom látni, hogy ez sokkal inkább a kivételek közé tartozik, mint a „normál” üzemmódba.

Egy ideje igazán érdekel ez a téma.

Úgy is, mint oktató: miként tudok kedvet csinálni, motiválni embereket arra, hogy észrevegyék azt a sok-sok mást, újszerűséget, és spontaneitást, ami egy friss és mágikus találkozás rejt.

Kattints a képre a programért!

Szenvedélyesen érdekel, hogy miként tudom ezeket az igazán szex pozitív embereket lehozni a gyors kielégülés, elmenés,ejakulálás és egyesülésbe való zuhanás és rohanás kényszeréből…és felkínálni valami eddig ismeretlen alternatívát a vágyak megélésére.

Amióta szexuális típusként ezen az újszerű úton járok, több mágikus élményben és találkozásban van részem…

Vannak kapcsolataim, amelyeknek sosincsen vége… vannak, amelyek sosem teljesednek be…

Mindegyik egy-egy vadonatúj jelentéssel ruházza fel az életem. Mindegyik tanít valamit, mindegyik mélyen táplál, növeszt, gyógyít, gazdagít.

Olyan ajándékokat ad, amelyeket sosem mertem remélni!

Minden képzeletemet felülmúlja mind!

Általuk érzem csak igazán, hogy több vagyok magamnál, több vagyok az elsődleges éhségemnél, több vagyok még a vágyaimnál is!

Mert az Élet hatalmasabb és bölcsebb nálam,

Mert a mágikus élet valahol ott van, amikor engedem, hogy az élet megírja a maga forgatókönyvét, ahelyett, hogy újra és újra eljátszanám a femme fatale-t.

Ne rohanj hát bele te sem a saját végzetedbe, a kis orgazmus halálodba!

Légy inkább nyitott és kíváncsi, lágy bizakodó, és légy részese annak, ahogyan élet kibontja a csodáit.

A mágikus élet ezernyi úton és módon megmutathatja magát a számodra is!