A szerzőről

A szexualitásban legjobban a dinamikák gazdagsága és a kapcsolódás izgalma fog meg. Szeretek hozzájárulni ahhoz, hogy élhess a benned lévő potenciálokkal és tudatosan használhasd őket. A kulcsszavaim: kapcsolódás, jelenlét, odafigyelés, nyitottság és szabadság. Az önazonos szexualitás csakis a tiéd, és mint ilyen, egyedei és értékes. Rólad szól, akár a finom energetikai minőségekre, érzéki élményekre, akár a BDSM színterének változatosságára vágysz is.

Amikor elkezdtem az orgazmus meditációkat teljesen magával ragadott benne az, hogy a nő a befogadó, a férfi pedig az adó, és hogy ezzel teljes a kör, nincs viszonzás.

Szerettem ezt. Megtanított elfogadni. Sokat. Megtanított kérni, élni a lehetőségemmel, kapcsolódni a vágyammal és vele áramlani.

Valahányszor megkérdeztem a partnereimet, hogy nincs-e hiányérzetük? Mindig azt a választ kaptam, hogy egyáltalán nincs, különleges volt az élmény: az, ahogy lubickolhattak a felépített bizalmamban. Az, ahogy az orgazmus meditáció kibomlott. Az, ahogy át tudtak engem érezni

És ez így is maradt egy darabig. A kíváncsiság vezetett arra, hogy megnézzem, milyen is a „szerepcsere”, amikor én vagyok a simogató oldalon. Nagyon kevés az információ a „fordított om”-ról. Még kevesebb a beszámoló, de ezt nem annyira bántam, mert így tisztább maradhatott a saját élmény.

Milyen volt az első orgazmus meditáció, amikor én adtam a simogatást?

Mintha az a farok, amit már annyira régóta ismertem, hirtelen kapuvá vált volna egy izgalmas, felfedezni való világhoz, ahol minden érintés egy új lépés. Mintha a kezeim között egy egész univerzumot tarthattam volna. Annyira új lett minden. Minden gödör, erecske, változás azt mutatta, hogy van még tovább…

A partnerem pedig, aki mondjuk úgy, „nem annyira közlékeny” hirtelen nagyon nyitott vált, szívesen megosztotta, mi zajlik benne, és néha azt éreztem, hirtelen nem is tudom, hol kezdődök én, és hol kezdődik ő, és hogy ugyanakkor nincs is ezzel semmi baj.

férfi szexualitásA tapasztalás, hogy szabadon felfekhetett a simogatások hullámaira, sok szempontból új élmény volt a számára, hiszen olyan férfiról beszélünk, aki imád adni, minőségi figyelemmel van jelen, ismeri és követi a rezdüléseimet. Most pedig ez a minőségi figyelem nem csak körülvehette, de teljesen oda tudott figyelni arra, hogy mi zajlik benne éppen, és feloldódhatott benne. Nem kellett figyelnie másra, tekintettel lenni, teljesíteni. Ez pedig óriási dolog.

Amikor Szilvivel elkezdtük a Kapcsolód-OM napokat, mindenképpen terveztünk fordított orgazmus meditációt, és annyira nagy hatása volt, hogy minden om-ot megcsinálunk fordítva is. Egyszerűen azért, mert az a hatás, amit a férfiakra gyakorol, óriási ajándék nekik is, és nekünk, nőknek is.

Mi a legnagyobb ajándék a férfi számára ilyenkor a befogadásban?

A fordított orgazmus meditációban a férfinak nem kell keménynek lennie. Igazából semmilyennek NEM KELL lennie. Teljesen rendben van, amikor puhán befogadó, ahogy az is, amikor duzzadva adja magát az érintésnek. Minden szakaszban, változásban vagy éppen nem változásban együtt vagyunk benne. A cél nem a gyönyör, hanem az a szabadság, ami megengedi, hogy a saját ritmusát, áramlását, kinyílásait is visszavonulásait megélhesse.

Milyen tapasztalás a nőnek, amikor az orgazmus meditációban ő simogat?

Amikor a nő simogat, „elkezdi megengedni a férfit”, és letenni azt a teljesítménykényszert, ami olyan könnyen elválaszt két embert az őszinte és áramlóan változó kapcsolódás megtapasztalásától. Úgy tudja kézben tartani az élményt, hogy nem akarja eljuttatni sehová, hanem minden pillanatában együtt van vele.

Ez pedig gyakran nem megy elsőre. Vagy akár másodikra. Annyira más, mint az, amit az életről, a helyünkről a világban és a szexualitásban nőként (vagy akár férfiként) tanultunk és magunkra vettünk.

férfi szexualitás

A fizikai visszajelzés sem mindig azt adja vissza, hol is van a férfi abban a pillanatban. Az élmény, amiről a férfiak gyakran beszámolnak, „lebegés-szerű, könnyed állapot”, „végtelennek érzett szabadság”… nem feltétlenül nyilvánul meg kemény farokban, miközben egy teljesen új dimenzió nyílik meg. Ahhoz, hogy a nő ehhez teret tudjon adni, képesnek kell lennie engedi a férfit jelen lenni az élményében, együtt lenni vele. Azok a mérföldkövek, amiket tudattalanul is magunkba szívtunk és tévesen felvettünk a belső szex térképünkre, lassan elhalványodnak. Így válunk egyre szabadabbá és nyitottabbá az együttlétben és kapcsolódásban saját magunk felé és a partnerünk felé egyaránt.

Az a lehetőség, hogy az OM-ban le tudom tenni a szabad megélésemet megakadályozó régi sablonokat, jelenlétet és fókuszt tudok adni saját magamnak és a partneremnek, új alapokra helyezi mindazt, ahogy saját magammal és másokkal bánok. Nem „csak” a szexualitásomban, de az életem minden területén visszaköszön.

Az orgazmus meditációs programokról a képre kattintva tudhatsz meg többet:

orgazmus meditációs programok

Amikor átadom az orgazmus meditációt másoknak, lenyűgöz, hogy milyen nyitottan és bátran engedik magukat bele ebbe az élménybe. Imádom, hogy ennyien vannak azok, akik nem érik be kevesebbel, és a kiteljesítő szexualitás útját akarják járni. És kicsit mindig mosolyog a szívem, amikor férfi jelentkezőket látok, mert tudom, hogy milyen egyedi élmény vár rájuk.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés