A szerzőről

Szentesi Szilvi

Imádom élni, felfedezni és kutatni az erotikát és az erotikus életet. Az intimitás az alap amire építkezem. Még arra is szeretek rácsodálkozni és rákérdezni, ami általában természetesnek vélt. Lenyűgöz a mélység, a sokszínűség és a távlatok.

Elméletileg majdnem mindenkinek tetszik az ötlet, hogy érintsen és érintve legyen.
Gyakran mégsem olyan könnyű összehozni egy olyan alkalmat, ahol masszírozhatunk, érinthetünk, vagy ahol masszázst kaphatunk a párunktól.
A partnerek közötti masszázs akkor a legharmonikusabb, ha a felek között érzéki és szexuális egyetértés van, ha teljesen nyíltak tudnak lenni egymáshoz.
Mesébe illő, ha ez így van, de még ebben az esetben is hasznos lehet tudni néhány szempontról, amit érdemes figyelembe vennünk, amikor érzéki masszázst tervezünk adni egymásnak.

 

masszázs pároknakFizikai és érzelmi állapotunk fontossága

Készen állunk-e arra, hogy adjunk, vagy éppen semmire sem vágyunk jobban annál, hogy a befogadás luxusát élvezhessük viszonzás nélkül?
Egy biztos, a kölcsönös, jó kedvvel és szeretettel átélt partner masszázzsal mindenki jól jár, és végső soron mindenki kap. Még az is, aki ad.
A masszázs a spontaneitás, a kreatív önkifejezés nagyszerű terepe, és ha partnerünk elég ellazult és őszinte, akkor az adó számára a masszázs nagyszerű lehetőség arra, hogy az adó megélje érzéseinek kifejezését, a másik igényeire való hangolódásban való ügyességét, a testi érintéseken keresztül.
Fontos lehet tehát tisztáznunk a partnerünkkel, hogy mindketten készen állunk-e adni, és befogadni.
Ha mindketten csak kapni szeretnénk (mert fáradtak, és túlterheltek vagyunk), akkor jobb, ha kipihenjünk magunkat, szánunk elég időt a töltődésre, akár arra is, hogy masszázsra menjünk, külön-külön.
Ha az egyik fél kizárólag kapni vágyik, és a másik fél szívesen megkínálja ezzel a luxussal, mert bőven van miből adnia, akkor bűntudat nélkül fogadjuk el ezt a kivételes lehetőséget.

 

A legfontosabb tisztázni való

Nézzünk őszintén magunkba, és vizsgáljuk meg szándékainkat. Egyetlen masszázs és testi érintés sem lehet soha a másik manipulálásának eszköze!

 

Amit érdemes tudni adóként:masszázs pároknak

Masszázst adni ajándék és lehetőség, ezért nem érdemes akkor adni, amikor kényszernek érezzük.
A masszázs egy kivételes lehetőség a szeretet őszinte kifejezésére, ezért ha fáradtak vagyunk, vagy nincsen hozzá kedvünk, akkor ne kezdjünk bele, ne tegyük. Várjuk meg a megfelelő pillanatot ehhez, amikor érzelmileg, fizikailag, mentálisan rendben vagyunk, és kedvvel fogunk neki a masszázsnak.
Masszázst adni lehetőség a partner kívánságai iránti érzékenységünk fejlesztésére. Találj rá arra, amire partnerednek szüksége van, és folytasd!
Tedd félre a saját vágyaidat, és maradj hű az eredeti szándékodhoz. Élvezd, hogy bizalmat szavaztak neked, hogy tarthatod a teret ahhoz, hogy párod elmerülhessen és feloldódhasson érzéki élményeiben.
Csak azt tedd, amit teljes szíveddel tudsz adni, ügyelj önmagadra is.
Ha úgy érzed eleget adtál, állj meg, és fejezd be.

 

Amit érdemes tudni befogadóként:

Vannak olyan élethelyzetek, amikor masszázst csak kapnunk kell, ez egy valódi luxust jelent! Megérdemeljük!
Ha elfogadó vagy, akkor fogadd el teljes testeddel és lelkeddel, ami számodra jó.
Tedd a vágyaidat az első helyre aggodalmak és bűntudat nélkül.
Vedd észre mire vágysz, mi esne jól.
Értékeld és kövesd a gyönyörödet!
Kommunikálj!
Tiszteld a partnered határait, anélkül, hogy a kedvében akarnál járni.
Légy készen rá, hogy meggondolhatod magad, és ennek tudatában kommunikálj.
Ellazultságunk és őszinte megélésünk nekünk élvezet, a partnerünk számára pedig ajándék, hogy kifejezhesse kreativitását, érzelmeit a testi érintéseken keresztül.
Amikor befogadók vagyunk, akkor lehetőség nyílik arra is, hogy megfigyeljük, milyen típusú érintések, milyen jelenlét és figyelem az, ami valóban mély megelégedettséget vált ki belőlünk. Amennyiben csere történik, és mi válunk adóvá, ezeket a tapasztalatokat felhasználhatjuk, és olyan érintésekben tudjuk részesíteni a partnerünket, amit magunknak is kívánnánk.

A képre kattintva megnézheted a programot:

online masszázs

 

 

Ahogyan az adás, úgy az elfogadást sem érdemes kényszernek érezni. Ismerjük fel a ránk nézve veszélyes, ellenszenves és manipulatív szándékot, és mondjunk nemet.
Ha úgy érzed eleget kaptál, állj meg, és fejezd be.

Az őszinte kommunikáció önmagunkkal és egymással az az alap, amire harmonikus érzéki és szexuális kapcsolódásunk épülhet.

Kezdjük el most, és érintsük minél többet egymást!

Mentés

Mentés