A szerzőről

Szentesi Szilvi

Imádom élni, felfedezni és kutatni az erotikát és az erotikus életet. Az intimitás az alap amire építkezem. Még arra is szeretek rácsodálkozni és rákérdezni, ami általában természetesnek vélt. Lenyűgöz a mélység, a sokszínűség és a távlatok.

Megengedni,vagy nem megengedni, ez itt a kérdés…

Manapság azt állítani, hogy a farkunkhoz tudatosan közeledni hamleti kérdésekig vihet, őrült kijelentésnek tűnhet.

Pedig nem az, hidd el, és végtére is Polonius mondja Shakespeare Hamletjében: „Őrült beszéd, de van benne rendszer.” ( II.felvonás, 2. szín)

Igazság szerint nagyon kevesen vannak, akik tudják, hogy min töprengett és rágódott több felvonáson át Hamlet, és ugyanilyen kevesen vannak azok is, akik fontos, lényegi kérdésekig jutottak magukkal, miközben érintették őket, miközben ölelve voltak.

Pedig létezik olyan érintés, ami elvezet személyiséged gyökereihez, lelked csendjébe.

A jó érintés elvezet ide, a testedbe ágyazott lélek csendjéhez és igazságához.

Tudom, tisztában vagyok azzal, hogy nem mindenki vágyik ide betekinteni.

Olyasmi lehet ez, hogy irodalmi-mitológiai példáknál maradjak, mint Pandora szelencéje.

Egy nap Pandóra kíváncsiságból kinyitotta a szelencét, amiből az emberiségre szabadult az összes csapás, betegség, bánat, szegénység és bűn. Pandóra megijedt és gyorsan lecsapta a szelence fedelét, amiben egyedül a remény maradt benn. A világra szenvedéssel teli időszak köszöntött.

És ez így is marad mindaddig, amíg Pandóra, vagy valaki újra ki nem nyitja a dobozt, hogy a remény is kiszabaduljon.

Egy jó érintésekkel teli masszázs elvihet téged, titeket Pandora szelencéjéig.

Tudom, hogy nem túl vonzó ez a meghívás, én mégis elmesélem most az, hogy miért is érdemes felkutatni mélyre ásott reményeinket, és azt is elmesélem, hogy az érintések, a jó érintések miként segíthetnek ebben.

Igen, nem tudhatjuk biztosan, hogy valóban a Remény vár e ránk, ha a közelébe merészkedünk testünkbe zárt titkaink szelencéjéhez.

Kevesen vannak, akik szerint az érintések összjátéka tánc, szimfónia, és olyan ívet rajzol a lélekben, mint egy Chopin noktürn.

Éppen ezért most lefordítom néhány egyszerűbb pontba, hogy miképpen is lehet egy lingam masszázst farokverés helyett megdöbbentő magasságokig és mélységekig vinni.

Azt szeretném, hogy érezhesd az ilyen masszázst kísérő csendes döbbenetet. Befogadóként a mély és megnyugtató válaszokat és állapotot magadban, adóként pedig azt az élményt, amikor olyan könnyedséggel és érzéssel érintesz, mint ahogyan egy világhíres előadó a Carnegie Hall-ban játszik a hangszerén.

lingam masszázs

Íme egy kis térkép, ami felrajzolja az utat a hamleti mélységekig vezető lingam masszázshoz.

Ebben a térképben egyszerre szólok a nőhöz, aki ad, és a férfihoz is, aki elfogad, befogad.

  1. Érintés

Legyen a tarsolyodban érintés! Legyen ötleted, hogy mit és hogyan érints! Senki sem születik úgy, hogy virtuóz módon játszik a puncin vagy a farkon! A szomorú valóság az, hogy általában kétféle érintést ismerünk a nemi szerveken: vagy a túl erős érintéseket (férfiaknál a durva, gyors és türelmetlen érintéseket, nőknél a rángató, verő mozdulatokat), vagy az irritálóan bizonytalan, feszengő, kelletlen gyenge érintéseket. Az érintések tanulhatóak, a nemi szerveken is! Gondold el, micsoda jó hír, hiszen nem kell, hogy a drága masszázsolajad végül a salátára öntsed.

  1. Dinamika és tempó

Mikor vannak már kártyák a kezedben, mikor el tudod játszani kottából, vagy anélkül a „fürelise”-t, akkor jöhet a stílus. Jöhet az egyénieskedés. Mert itt, ebben a műfajban szinte kötelező. Ha meg van a jó recept, akkor te lehetsz a jó szakács, vagy szakácsnő, aki ízt, illatot, textúrát adsz a főztödnek. Te lehetsz az, aki már nem két fenéken, hanem fél fenéken játszol a zongorán, vagyis, néha úgy mozogsz, lélegzel, mint egy kobra kígyó a zongoraszéken. Ez történik a kezeiddel, ez történik a testeddel. Elkezdesz játszani a tempóval, a dinamikával, a ritmussal. Ami a szakácsnak az íz, illat, textúra, az neked most a tempó, dinamika, és a ritmus.

Te vagy a karmester, a férfi teste a zenekar. A kezeiddel irányítasz.

  1. Eloszlatás és szétárasztás

Tehát meg van a recept. Tudod, hogy mit, mikor, hogyan. Megtanultad az érintéseket. Azt tanácsolom, hogy először kezd el kis felületen, a test egy behatárolható részén gyakorolni a tempót és dinamikát. Így könnyebb lesz. Mondjuk a farkán. Ez jó ötletnek tűnik.

lingam masszázs

 

 

De most figyelj!

Ha egy igazi lingam masszázst adsz, akkor az első farok érintések csak olyanok legyenek, mint egy szellő lehelete. Ártatlan és céltalan érintések a farkon. Ne ragadj le itt. Ide még visszatérünk. Most jön a Titok!

Mielőtt elmerülnél a farok dinamikus, játékos és változatos érintésében (4. pont), terjeszd ki az élményt a férfi egész testére!

Mert ez a titok!

A legtöbb, amit a férfinek adhatsz az az, hogy kiszabadítod őt az ágyéka fogságából!

Mit is jelent mindez?

Azt, hogy a férfit a farka vezeti, és most te lehetsz az, aki kitágíthatod ezt a világot!

Te lehetsz a fény az éjszakában!

Most megtapasztalhatja azt, amikor a feszítő, sürgető vágy, izgalom és szexuális energia nem hajszolja bele az orgazmusába, hanem a te közreműködéseddel az egész testében szétárad.

Szabadítsad ki a férfit az ágyéka feszítő sürgetettségéből! Oszlasd szét a felgyűlt vágyat, szexuális energiát a teljes testen, áraszd szét a teljes testében az izgalmat!

Hogyan teheted ezt meg? Milyen jelenléttel?

Miközben érintesz, kapcsolódj az izgalmaddal és fogadd el, értékeld a felajzottságodat. Az övét és a sajátodat IS! Miközben ez történik, tartsad meg a kapcsolatot a szívedben lévő időtlen szeretettel, és szerelemmel is, történjen a kettő egy időben.

Ez a Nő hatalma, ereje, hogy összeköti a két világot, a test vágyát és a szív erejét. Összeköti magában, szemérmetlen szépségében, és átadja ezt a bölcsességet az érintésén és gyönyörén keresztül a férfinek.

Amit ez a női jelenlét és bölcsesség megérint, ott ez által a világ több, gazdagabb, mélyebb és valódibb lesz.

Végtelen öröm lehetőséget lelni erre a transzformációra, erre az átalakításra a férfi testében, orgazmusában, gyönyörében.

De vissza a gyakorlati dolgokhoz!

Miután felhangoltad érzékeny, céltalan, szerető és finom érintéseiddel a férfid testét, miután hosszú, határozott mozdulatokkal szétárasztottad a szíve irányába az izgalmát, nyugodtan visszatérhetsz a farkához.

Eljött az elmélyült játék ideje.

  1. „Naptárfal”

Ez az elmélyült játék ideje.

Figyelem, csak most jött el!

Képzeld el, hogy a szobádban lóg a falon egy tábla, amire minden nap, vagy héten kiírod a legfontosabb elintézni valóidat. Ez a naptárfalad.

A lingam masszázsod harmadik nagy része a te naptárfalad.

Itt most három nagyon fontos elintéznivalód lesz. Ezek a következők:

  1. Folytasd tovább a farkán a változatos (dinamika, tempo) érintéseket.
  2. Oszlasd szét a teljes testén, áraszd szét a teljes testében a szexuális energiákat. Szabadítsd ki az ágyékából néhány simító mozdulattal a szíve, és /vagy a lábai irányába!
  3. Kövesd őt, ismételd meg azokat a mozdulatokat, amikre a legintenzívebben reagált. Kényeztesd! (ha éppen elmerült magában, fogadd el ezt is, és hidd el, hogy most erre van szüksége). Bízz a megérzéseidben, és kövesd azokat is!

lingam masszázsA lingam masszázsnak ez a megközelítése sebezhetővé, ártatlanná, könnyeddé és erőssé tesz téged. Ez a jelenlét az, ami valódi gyógyító jelenlétként tud férfid testébe áramlani általad, a lelkébe, és farkába áramlani belőled. Ezzel mind a ketten visszataláltok a paradicsomi ártatlanságotokhoz.

Itt, ebben a sebezhetőségben, egyszerűségben és ártatlanságban, ebben a térben lesz az, hogy a férfi a masszázs után, kissé elszállt tekintettel felnéz, és azt mondja: „Megengedhetem e magamnak, hogy legyek?”

Igen, Ő lett a te Hamleted.

Nagyszerű férfi.

Megküzdött magával, miközben élvezetet is lelt.

Túljutott a teljesítménykényszeren, egy idő után már nem érdekelte, hogy vajon kemény e a farka vagy nem, elfelejtette a magömlést, és mert Lenni.

És miközben magával volt, felrémlett benne, hogy talán ritkán van ez így.

Hogy Van, hogy megengedi a létezést, minden örömével, bánatával együtt.

Elfogadhatja ezt a tapasztalást viszonzás nélkül is.

Ebben a pillanatban kinyílt számára Pandora szelencéje.

Újra kinyílt, és most ott a Remény, ami ígérve volt.

Mert a testünk az edény, a testünk gyönyöre Pandora szelencéje, és itt vannak a valódi, személyes kérdéseink elásva, és itt vannak a válaszaink is.

Minden ilyen érintés, minden ilyen masszázs egy utazás, egy csodaszép szimfónia, amelynek a végén a Reménység újra és újra felsejlik nekünk, és mi megélhetjük a hazatérés örömét.

Mert mindenkinek van egy otthona valahol, ha máshol nem, a testében.

 

Szentesi Szilvi egyéni oktatások és konzultációk.
Most már fél napban és teljes napban is! Információ: info@intimitas.hu

Mentés

Mentés

Mentés