A szerzőről

Szentesi Szilvi

Imádom élni, felfedezni és kutatni az erotikát és az erotikus életet. Az intimitás az alap amire építkezem. Még arra is szeretek rácsodálkozni és rákérdezni, ami általában természetesnek vélt. Lenyűgöz a mélység, a sokszínűség és a távlatok.

Hitted valaha is, hogy az orgazmusaid remek lehetőségek a csakráid megnyitására?

Sokan érdeklődéssel fordulnak a csakrák misztikus világa felé, és sokat gyakorolnak a jóga, a meditáció segítségével azért, hogy ezeket a fontos energiaközpontokat aktiválva tudatosabb és energiával telítettebb életet élhessenek.

Ne hagyjuk hát ki a sorból a gyógyító szexualitás útját sem! Nyissuk meg csakráinkat orgazmusaink segítségével!

Alább egy lehetséges utat mutatok be az orgazmikus érzéseken keresztül megélhető csakra nyitáshoz.

Első lépésében kezdjük egy rövid meditatív ráhangolódással. Válasszunk egy nyugodt időszakot napunk folyamában, amikor kb egy órát háborítatlanul tudunk eltölteni.

Csendesedjünk el, és gondolatban haladjunk végig a csakráinkon, alulról felfelé irányba. Mindegyik csakránkat üdvözöljük egy finom érintéssel, vagy az óramutató járásával megegyező irányban történő körkörös simogatással. Minden csakrára szánjunk kb. 2-3 percet.

Haladjunk végig az első csakrától (gáti rész) a hetedik csakráig (fejtető). Feladatunk most kizárólag annyi, hogy különösebb szándék nélkül finoman kapcsolódjunk önmagunkkal energiaközpontjaink érintése által, figyelemmel és szeretettel táplálva ezeket.

Amikor végig haladtunk ezeken az állomásokon, álljunk meg, forduljunk befelé és figyeljünk. Kérdezzük meg magunktól: melyik az a csakrám most, amelyik figyelmet kér, amelyik üzenni szeretne valamit a gyógyító öröm által?

Várjuk meg, míg a válasz megérkezik. Az üzenet érkezhet egy szó vagy mondat formájában, de megérezhetjük ezt a test jelzéseként is, bizsergés, hőérzet vagy bármi más formában.

Amikor ily módon kiválasztódott a csakránk, tegyük rá egyik kezünket, a másik kezünket pedig tartsuk a nemi szervünkön.

Maradjunk ebben a pozícióban 2-3 percig.

csakraorgazmusok

Ez után egyedül öngyönyörszerzéssel, vagy a párunkkal való szeretkezéssel orgazmikus, gyönyörteli érzeteinket, vagy orgazmusunkat irányítsuk, tereljük, emeljük fel abba a csakrába, amelyet intuitív módon kiválasztottunk.

Légzés, hangadás, remegések, mozdulatok kíséretében engedjük meg, hogy gyönyörünk finom és erőteljes hullámai, rezgései megnyissák a kívánt csakránkat.

Mindegyik fajta csakra orgazmus különleges, egyedülálló és határtalan a maga nemében!

A képre kattintva megnézheted a programot:

online_masszazs_paroknak

Az egyes csakrákhoz „tartozó” lehetséges érzetek:

Gyökér csakra: Az első csakrában érezhető orgazmus földszerű, elementáris, vad. Hatására természetesen és ösztönösen tapasztalhatod meg a testedben levés mélyen tápláló érzését. Erősíti a biztonság érzetet, a bizalmat. Mélységének és élvezetének mértéke függ az önmagunk és partnerünk iránt érzett tisztelettől, elismeréstől és megbecsüléstől.

Szakrális csakra: A második csakrában levő orgazmus vízszerű, áramló és túlcsorduló. Érzéki és érzelmes, melyek a hála hullámain születnek meg. Arcunkon az öröm, a hála és a szomorúság érzéseiből fakadó könnyek is megjelenhetnek, melyek a gyógyulás jelei.

Napfonat csakra: A harmadik csakrában születő orgazmus tűzszerű. Erőteli, robbanékony, lángoló, pulzáló és aktív. Az odaadás és az önátadás ajándéka a forró, kirobbanó impulzivitásból fellángoló gyönyör, melyet vágy és szenvedély fűt.

Szív csakra: A negyedik csakrában megélt orgazmus levegős. Szeretettel és szerelemmel teli. A teret az együttérzés, a harmónia finom levegője lengi be, melyben súlytalanul kitárva a szárnyaid, végtelenségben tágulhatsz a szabad égen.

Torok csakra: Az ötödik csakrában levő orgazmus tágas, mély és titokzatos. Feloldja a tér-idő korlátokat és határokat, ezáltal új és ismeretlen dimenziókba emel. A földi tapasztalásokon és a fizikai valóságon túlra érkezünk.

Harmadik szem csakra: A hatodik csakrában való orgazmus meditatív, bölcs és átható. Annak az emelkedettsége és mélysége jár át, hogy rajtad keresztül a belátás képessége nyilvánul meg, képes vagy az ellentétek mögé pillantani, és rálátni önmagad és a partnered ártatlanságára.

Korona csakra: A hetedik csakrába érkezve a dolgok eredendő, tiszta, igaz természete tárja fel önmagát. Önmagunk emberi és esendő természetén felülemelkedve, a megtett út és erőfeszítés ajándékaként rácsodálkozunk isteni és istennői arcunkra, átöleljük a mindenben jelen lévő isteni minőséget és egységet.

szentesi szilvi intimitás művész orgazmus

Tedd félre a szkepticizmusodat és állj rá egy próbára!

Mentés

Mentés

Mentés