A szerzőről

Szentesi Szilvi

Imádom élni, felfedezni és kutatni az erotikát és az erotikus életet. Az intimitás az alap amire építkezem. Még arra is szeretek rácsodálkozni és rákérdezni, ami általában természetesnek vélt. Lenyűgöz a mélység, a sokszínűség és a távlatok.

Sokszor elég soká jutunk el odáig, hogy valóban csak a méltó férfinek adjuk oda magunkat.

Akkor érkezünk meg ebbe, amikor méltónak érezzük magunkat a szeretetre, a tápláló és beteljesítő kapcsolódásra, az örömre és a gyönyörre.

Ha életkorban nem is feltétlenül, de lélekben érettnek kell lenni ehhez.

benső férfi isteni minőségEz az a pillanata az életünknek, amikor megszületik, készen lesz bennünk az Benső Isteni Női minőség, összekapcsolódunk istennői minőségünkkel.

Ettől kezdve sokszor csak várjuk és vonzani próbáljuk a megfelelő férfit, aki kiegészít bennünket, harmonikussá teszi életünket, védelmezi sérülékeny természetünk és fizikai világunk, és persze nagyszerű szexuális tapasztalatokat élhetünk meg vele.

Várjuk, hogy felbukkanjon odakinn isteni másik felünk.

Visszatekintve szexuális ébredésemre, és látva sok-sok nőtársam ébredését és kinyílását, egyre bizonyosabb vagyok abban, hogy elsőként érdemes a bennünk élő férfivel kapcsolatot teremteni (mert VAN ilyen is)

– egyrészről így sokkal nagyobb az esélye, hogy odakinn is olyan a férfink lesz, aki valóban az ideális számunkra,

– másrészről saját szexuális életünk, és élvezetünk mértéke is nagyban függ attól, hogy tudjuk-e, hogy miben tud segíteni és támogatni szexuális beteljesedésünkben a bennünk élő férfi részünk, illetve, hogy tudunk-e tudatosan kapcsolódni a belső férfivel, akár izgalmi állapotban is.

Nőként a legmélyebb vágyunk az, szexuális értelemben is, hogy kifejezhessük testünkön keresztül is a lelkünket, mélységünket, sokszínűségünket, valódi természetünket, hogy megismerhessük és megmutathassuk legmélyebb igazságunkat.

Ebben lehet társ a férfi.

A yóni (punci, pina, kinek hogy komfortos) lényünk alapvető mélységét fejezi ki,

a lingam (farok, pénisz, kinek,hogy komfortos), pedig azt a jelenlétet, és tiszta erőt, ami képes megnyitni azt, ami befogadja őt.

benső férfi isteni minőségAhhoz, hogy Istennőkként megnyíljunk és megmutassuk lényünk legmélyebb igazságát, az Isteni Férfi tulajdonságaira és készségeire is szükségünk van.

Itt az ideje, hogy ezt most tudatosítsuk.

Az isteni férfi kvalitások ott szunnyadnak bennünk, nőkben is. Fontos, hogy ezeket megismerjük, hiszen a magadás és odaadás megtapasztalása a tiszta jelenléten és a bizalmon nyugszik, amelyet a benső férfi magabiztos jelenléte biztosíthat a számunkra.

Kezdjük el a kapcsolatfelvételt a bennünk élő férfi minőségekkel, miközben szeretettel ápoljuk nőiségünket is.

Olyan ez, mintha egyszerre lennénk a szeretett személy, és az őt imádó szerető is.

Kissé szokatlan felvetés, de az égig érő gyönyör alapja, hogy önmagunkon belül ismerjük fel és tudjunk kapcsolódni a szeretett és a szerető minőségével egy időben. Ő a benső szeretőnk.

Egyszerre jelen lenni és élvezni a női energiákat, valamint tudatosan kérni, és elfogadni a benső férfi jelenlétét is.

Nem szükséges tehát kizárólag kintről várnunk a védelmező és minket csodáló férfi jelenlétét, hiszen saját magunkon belül is felépíthetjük az intim kapcsolatot vele: a Nagy Ő-vel!

Ő tehát nem más, mint az Isteni Férfi bennünk!

 

Voltál már olyan intim helyzetben, vagy elképzelted-e már valaha, hogy minden adott, külső és belső feltételek is rendben vannak ahhoz, hogy totálisan átadd magad, és áramolj a gyönyöröd, hullámzó tested és orgazmusod, orgazmusaid hullámain? Hogy befogadd a férfit, megengedd, hogy feltárulhasson mélységed minden titka, zamata, illata, érzéseid sokfélesége?

Ha igen, akkor tudod mi kellett ehhez Tőle, a Másiktól.

Ha ez még nem teljesen tiszta, akkor most elmondom, hogy mi ez:

 

Tudni és érezni akartad, hogy a partnered magabiztosan meg tud téged tartani, miközben megmutatod, feltárod lényed alapvető mélységeit.

Arra volt őszinte vágyad és szükségleted, hogy a partnered jelen tudjon maradni veled akkor is, amikor izgalmi állapotban vagy, amikor éppen felizgulsz, amikor nyitottan készen állsz arra, hogy végre szégyen nélkül kifejezhesd mindazt, aki szexuálisan, erotikusan, spirituálisan, mindenhogyan vagy, és akivé válni szeretnél.

Azt kutattad magadban, hogy vajon meg tudsz e bízni a partneredben, hogy vajon olyan módon, olyan jelenléttel és szándékkal hatol-e beléd, amely segít megismerni mélységeidet és feltárni a te igazságodat…

 

Íme, az Isteni Benső Férfi legfontosabb tulajdonságai, amiket te is meghívhatsz az életedbe, és intim teredbe is:

 

Jelenlét: A benned élő férfi éber és figyelmes. Képes a jelenléte erejével, sebezhetőségével és fókuszával olyan teret tartani neked, amelyben ellazulhatsz, és szégyentelenül kifejezheted lényed minden aspektusát.

Adjál megbízható és magabiztos jelenlétet magadnak, a Benső Isteni Férfi jelenlétén keresztül!

 

Kiállni magadért: Kérd a benned élő férfi támogatását abban, hogy ki tudj állni magadért, hogy képes legyél kimondani és képviselni az igazságodat, és azt kommunikálni, ami helyes, és igaz a számodra.

Ápold a Benső Isteni Férfi jelenlétét magadban, hogy ki tudjál állni magadért.

Pozitív megerősítések: A Benső Isteni Férfi támogathat abban, hogy bízzál magadban, engedd, hogy minél gyakrabban meghalld őt, amikor azt súgja neked „Meg tudod csinálni!”, „Képes vagy rá!”

Itasd át az életedet, vágyaidat is a Benső Isteni Férfi hangjával: „Meg tudod csinálni!”

benső férfi isteni minőség

 

Erő:

Lépj túl a biztonsági kereteken, és fogadd el a kihívásokat! A benned élő férfi alig várja, hogy belemenjen, és áthatolhasson a kihívást jelentő helyzeteken! Már számtalanszor gondoltam arra, hogy nem kívánok az életembe több kihívást, de újra és újra lenyűgöz az a frissesség és határozott jelenlét, ahogyan Isteni Benső Férfim veti bele magát ezekbe a helyzetekbe!

Hogyan mész bele a kihívást jelentő helyzetekbe? Fogadd az Isteni Férfi energiát ehhez!

 

Meder:

Nőként imádom és vágyom is azokat a pillanatokat, amikor teljesen Nő lehetek, áramolhatok, álmodhatok és alkothatok. Mindez akkor a legjobb, amikor a bennem élő Isteni Férfim medret biztosít ennek a kreatív flownak. Újra és újra vágyom átadni magam szexuális értelemben is a hullámzásomnak és parttalan áradásomnak, és ehhez nagyon kell, hogy érezzem, ahogy a bennem élő férfi medret teremt, struktúrát és szerkezetet épít láthatatlan módon, ami mégis megtart engem, és ebben a biztos mederben én átadhatom magam az ismeretlennek és irracionális természetemnek.

Engedd és kérd, hogy a benned élő férfi medret alkosson a kreatív áramlásod számára!

 

Világosság:

Tudnod kell, hogy mire vágysz. Tudnod kell, hogy merre tartsz, hova igyekszel. A benső férfid örömmel fogja világítani az utad, míg mélyre ásol, és felhozod a mélyből az esszenciád.

Kérd a Benső Férfid, hogy tegye számodra világossá, hogy mit akarsz, mire vágysz valójában!

 

Tettek: Az álmaid és vágyaid fontosak, de nem jelentik automatikusan azt, hogy meg is fognak valósulni. Ehhez tettek kellenek! A Benső Férfi az, aki alig várja, hogy indulhasson és minden akadályt leküzdve valóra válthassa az álmaid. Aktiváld a Benső Férfi tettrekészségét magadban, és hagyd, hogy a fizikai valóságban is valóra váljon mindaz, amiről álmodsz!

Bízzál a Férfi tett erejében és hagyd, hogy tettekre váltsa az álmaid!

 

Imádás: A Benső Szerelmes Férfim tanított meg szégyentelenül csodálni magam, szeretet és őszinte figyelmet adni a magam számára is. Újra és újra érezni vágyom ezt, és azt is, hogy fülig szerelmes belém, és mindent megtenne értem. El akarom ezt hinni már végre igazán és teljes valójában, és azt szeretném, ha a tenyerén hordozna nap, mint nap.

Kapcsolódj őszinte kívánsággal Benső isteni Férfidhez, hogy teljesen át tudd élni és meg tudd engedni önmagad csodálatát!

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés