A szerzőről

Szentesi Szilvi

Imádom élni, felfedezni és kutatni az erotikát és az erotikus életet. Az intimitás az alap amire építkezem. Még arra is szeretek rácsodálkozni és rákérdezni, ami általában természetesnek vélt. Lenyűgöz a mélység, a sokszínűség és a távlatok.

Tudtad, hogy az emberek többsége öt erotikus “típusba” sorolható? Új cikk sorozatunkba ezt az öt típust mutatjuk be! A típusok ismerete izgalmas önfelfedező út, segít, hogy kulcsot találj önmagad erotikus természetéhez és kedvesedéhez. A típusok ismeretével ki tudod választani, hogy te melyikbe tartozol, tisztábban tudod kommunikálni azt, hogy te mire vágysz, téged mi izgat fel, illetve megértheted partnered erotikus természetét.

Kezdjük az érzéki típussal!

Elárulom, én egy olyan „szofisztikált ember” vagyok.

Mit is jelent ez?

Néha azt, hogy a szarból is gyémántot tudok varázsolni, és ki tudom magam pihenni a radiátoron is három perc alatt, mint a macskák.

Megélek a jég hátán is királynői módra. Van bennem tartás, lelkemben és testemben is, és bár igyekszem úgy csinálni, mintha érteném, mit művelnek az emberek körülöttem, igazából fogalmam sincsen, hogy mit művelnek, mivel és mire pazarolják (cseszik el) az idejüket.

Egy szofisztikált ember Érzéki ember is.

Bár igyekszik átlagosnak tűnni, valójában olyan, mintha éjjel-nappal arra a bizonyos római, buján kifinomult érzékien hedonista lakomára készülne.

Tökéletesen álcázza magát, beilleszkedett, és észre sem veszed, hogy egy Érzékivel van dolgod, csak akkor, amikor intim közelségbe kerülsz vele.

Mert létezik az „érzéki típus”, akit nevezzük most az „Érzéki”-nek, akit ha meg szeretnél ismerni szexuális és erotikus értelemben is, akkor nem árt meghaladnod a tollakkal való simogatást.

Az érzéki ember maga a két lábon járó rituálé.

Van egy titkos élete, ami kellemes, vagy éppen nagyon is átlagos kinézete és élete mögött rejtekezik, mint egy csiszolatlan gyémánt.

Van egy titkos énje, aki a részletekért él és hal, aki az istenektől kapott tudással rendelkezik arról, hogy mit mivel tálaljon, illesszen össze, egészítsen és emeljen ki.

Az érzéki ember maga a megtestesült isteni harmónia.

Tévedhetetlen a részleteket illetően.

Rendíthetetlen, mint az ólomkatona.

Tudja, mit akar.

Szépet, finomat, bársonyosat, selymeset, fényeset, ízeset, ragyogót, lágyat, hűvöset, forrót, komplementert, búgót, rezgőt, pislákolót, csobogót!

Mindenből a legszebbet!

A legszebb, legérzékibb helyszínt, ágyat, fürdőt, csokit, köntöst és érintést.

Ha az érzékin múlna még a naplementével is előre egyeztetne, hogy éppen a legjobb fényszögben kukucskáljon be a gondosan beállított spaletta résein!

Ha az Érzékivel találkozol, és úgy szeretnéd szeretni, ahogy az érzékinek jó, akkor engedd meg neki, hogy játszhasson úgy, ahogyan ő tud és szeret játszani.

érzéki erotikus típusÉrtékeld azt, hogy mennyi időt, energiát fektet abba, hogy megtervezze a részleteket, legyen az egy utazás, egy randevú, vagy éppen egy ínyenc kávézás.

Értékeld, ahogyan felöltözik, a fehérneműjétől a selyem sálig, a szaténon, a bársonyon, a muszlinon át.

Értékeld, ahogy összerakja a zenéket (amiket már hetek, hónapok, évek óta válogat és gyűjtöget), ahogyan kikészíti a kicsi hangszórókat.

Magáért teszi persze, de rólad is szól, értetek van.

Megmutatja magát, felfedi a kártyáit, sebezhető lesz.

Rendesen odateszi magát.

Kezdheted a tollakkal való cirógatással, a jacuzzis pezsgőfürdővel és a mentás csokival.

És azt javaslom, hogy menj tovább, engedd bele magad a részletek mámorába.

Itt kezdődik a valódi élvezet!

Érezd! Élvezd!

Mert amikor a szemeddel, a látvánnyal jóllaktál, amikor látod, tudod és értékeled, hogy mindez szép és kedves és megható, akkor a te döntéseden áll az, hogy valóban élvezni is kezded mindezt a csodát.

Ha az Érzékit érteni szeretnéd, akkor élvezd az érzékiség világának minden aspektusát!

Kezdj el látni az Érzéki szemével.

Kezdj el érinteni Érzéki jelenléttel.

Az érzékiség mindig több, mint aminek elsőre látszik.

Amikor az olajt a kezedbe veszed és önteni kezded, akkor az a mozdulat nem egy egyszerű mozdulat többé.

Felejtsd el, hogy te bármit is teszel, bármit is csinálsz akkor.

Erről szó sincsen.

Még egyszer, ez nem egy valóságshow, ez maga a megtestesült római lakoma.

Ez maga a megtestesült emelkedettség.

Az Érzékivel minden pillanat és mozdulat átlényegül.

Az átlényegítés az a pillanat, amikor a földi dolog, ember és sors egyszeriben istenivé válik.

Az érzéki ezt a történést keresi, ez a pillanat élteti.

Kizökkenni a földi időből, és feloldódni az időtlenben.

A szobából boudoárt varázsolni, a matracból nászi ágyat, a hervadt növényből illatozó rózsát, a vajas kenyérből ínyenc falatkát, a primitív dalból muzsikát, a férfiból érzéki istent, a nőből érzéki istennőt.

Az Érzéki egy Pygmalion, aki beleszeret a saját szobrába.

Az istenek pedig meghallgatják imáit és életre keltik a tökéletes nőt.

Amikor az olajt öntöd, akkor nem olajt öntesz. Ha megszeretnéd érteni és érezni az Érzékit, vagy éppen fel szeretnéd ébreszteni magadban őt, akkor hagyd abba a duerkedést, a csinálást.

Ehelyett láss Pygmalion szemével, a szobrászéval, aki a tökéletes nő szobrát készíti.

 

érzéki erotikus típus

 

Szeress bele te is abba, amit teszel!

Miközben az olaj csordul, oldódj fel az olaj színében, légy maga a ragyogó, fénylő sárga szín és fény maga!

Nem az számít, hogy olajos legyen a kezed és a test, az csak praktikum.

Az számít, hogy megistenülj, miközben az olaj kicsordul.

Az számít, hogy megérintsen a szépség lehelete, az számít, hogy végre beszippantsad azt, ami a dolgok mélyén rejtekezik, hogy meglásd, amit fizikai szemmel nem láthatnál soha meg.

Az Érzéki abból indul ki, ami látszik, hallatszik, érződik, ízlelődik, tapintható. Abból indul ki, ami van, és mégis továbbmegy, áthatol, kifinomítja, átlényegíti, átszellemíti azt.

Az érzékiség nem valami finomkodó nőies dolog.

És egyáltalán nem kizárólag a nőkre jellemző vonás!

A férfiak éppen úgy lehetnek érzékiek, mint a nők! Sőt!

Engedjétek magatokat kényeztetni, elvarázsolni és átlényegíteni az isteni szépség, harmónia által kedves Hölgyek és Urak!

Ne húzzátok vissza, ne törjétek le, ne romboljátok le a paradicsomi művet egyetlen durva és bántó megjegyzéssel, türelmetlenkedéssel és értetlenkedéssel sem.

Ami kihívás lehet az Érzékinek, az az, hogy ne vesszen bele teljesen a részletekbe, ne legyen öncélú az, amit tesz. Kihívás lehet zsigeri szinten is maradni, nem elveszni a fejben tervezésben.

Az Érzéki sosem fog rögvest fejest ugrani a cselekvésbe, de nem árt, ha tisztában van azzal, hogy az örökös készülődés, előkészülés nem helyettesíti a valós fizikai érzetek adta örömöket.

A részletes programért kattints a képre!

 

Végezetül:

Az érzéki lakomát megfűszerezni bátor szexuális energiákkal, erotikus csábítással, határokon táncoló merész játékokkal, huhhhhh nagyon is érdemes!

Mielőtt még egy tábla csokit, még egy vödör habtejszínt ennétek egymás testéről olykor jó vadul megfogni, odahúzni, rápaskolni – visszaterelődni a testbe, és az izgalomba.

Visszajönni, visszatérni és téríteni a testbe, a beteljesült örömbe, kézzelfoghatóvá tenni és aztán újra és újra átlényegülni az isteni szépség fényével-ez az Érzéki erőssége és a kihívás is egyben.

Az élet, a test és a szerelem értelmezhetetlen és élhetetlen érzékiség nélkül.

Ébresszétek fel magatokban az Érzékit, és legyetek tudatában, értékeljétek, ha azok vagytok már!