“A női szexuális beteljesülés létfontosságú a szerelmi kapcsolat harmóniájában, a családban, és a társadalom egészének jólétében. Akár azt is kijelenthetem, hogy bolygónk jóléte függ ettől a kérdéstől. De sajnos a vallási spirituális hagyományok egy része által tanított romboló nézet miatt – amely szerint a spiritualitás kiteljesítése csak a szexualitás megtagadása útján lehetséges – komoly hiányosság mutatkozik az értelmes szexuális felvilágosítás területén.” (Zsigmond André)

A jóni masszázs volt az első igazi mérföldkő  a nőiségemben való ébredésemben. Ami megelőzte: lázas önfeltárás és önfelfedezés minden szinten. Mindent tudni, érteni és érezni akartam, ami a női létezésről mesél. Megérteni vágytam  a Hold misztériumát, az évszakok váltakozása mögött felsejlő mindent átható bölcsességet. Látni akartam leborotválva a jónimat, érinteni akartam a méhemet, amely már sok gyermeknek adott menedéket életemben. Gyönyörködni akartam benne, és róla. Új  viszonyulást kialakítani a saját gyönyörszerzésemmel.

 

bliss-yoniMiközben ezeket tanulta a testem,  minden sejtem átalakult. Az átalakulás lényege: fokozatosan bomlanak le az örömöm útjában álló legfontosabb akadályok. Minden egyes ön örömszerzéssel és szeretkezéssel  tudatosan gyakorolhatjuk a gyönyörben való időzést,  ennek a megengedését. Jöttek a jóni masszázsok, először kaptam és aztán  egy napon adni kezdtem. Sejtjeim  azóta is szüntelenül életre kelnek. Tanulnak örvendezni, tanulják hogyan engedjék útjára a bánatot és a mély gyászt. Mert a  sejtjeim  egyszer éltre keltek. Emlékezni kezdtek a teljességre, amit ismerek, ismertem. Emlékeim táncolni kezdtek  a jónim szöveteiben. Szépen fokozatosan a testem is életre kelt. Hüvelyem , majd a méhem. Érezni kezdtek a melleim. Hangom felerősödött és megmutatkozott általam az eksztázis. Egy napon felfakadt a legtisztább gyógyító forrás, amit valaha ismertem. Gyönyöröm forrása, a tiszta gyönyör folyam, nedvesség, amely a jónimból ered. Ez azért is történhetett, mert egy szép napon úgy döntöttem: itt az ideje az emlékezésnek, a  tapasztalásnak és az élményeknek.

Hiszem és vallom, hogy mára a nőknek is joguk van saját testükről, a férfi testéről, a szerelemről , gyönyörről tanulni és tapasztalni. Felfedezni, kíváncsinak lenni, utánajárni, birtokba venni és megadni. Hiszem és vallom, hogy eljött az ideje annak, hogy a sült galamb, a fehér lovon érkező herceg várása helyett felelősen kezünkbe vegyük saját testünk, saját nőiségünk, saját gyönyörünk és saját szexualitásunk megismerésének  ügyét.” (Szentesi Szilvi)


A jóni masszázsról:
“A jóni-masszázst gyakran nevezem a masszázsok fejedelmének, hiszen a nő legintimebb testtájaival foglalkozik: egyetlen más masszázs során sem fedik fel a nők ennyire a személyes és sérülékeny arcukat. A jóni-masszázs mindenféle teljesítménykényszer nélkül kínálja saját szexualitásunk felfedezésének és kifürkészésének lehetőségét. A hangsúly eközben a valóság érzékelésén van. Mint a játszadozó gyermeket elvárások nélkül figyelő édesanya, éppúgy figyeli a jóni- masszázs közben a nő is az őt érő rezdüléseket és érzéseket: befolyásolás és ítélet nélkül. Ez az ítélkezéstől mentes felfogás teszi lehetővé nőiességünk újbóli felfedezését. Wilhelm Reich szerint a feldolgozatlan élményeink izomgörcsökben mutatkoznak meg. Ezek a gátak, illetve a testi feszültség erősen korlátozza a mozgékonyságunkat, a légzést és az érzelmi felfűtöttség fokozódását. A célzott joni masszázst azért végezzük, hogy segítségével feloldjuk és felszabadítsuk ezeket a gátlásokat, sérelmeket, információkat és emlékeket. Minél inkább képesek vagyunk testi láncainktól megszabadulni, annál szabadabban tudunk majd lélegezni, átadni magunkat a spontán és akaratlan mozdulatoknak, illetve annál intenzívebben élhetjük át az érzéseinket. Életünkben újra helyet kaphat az öröm, a vágy és az eksztázis. Vezessen a joni masszázs kezdetben akár bánaton és félelmen keresztül, a végén mindig vár ránk a gyönyör és érzékiség, az “orgasztikus potencia”, ami az intimitás feltétele. Az “intimitás” szó latin eredetű, és egy szorongás nélküli állapotot jelent, amely csak akkor érhető el, ha elég bátrak vagyunk szembenézni félelmeinkkel.” (Michaela Riedl)

Ár: 25 000 Ft

Intimitás művészek:
A képre kattintva olvashatod a bemutatkozókat.

Neal-Wecker

Neal Wecker

Balatoni Brigitta

Balatoni Brigitta

Hortolányi Anikó

Sulyok Robi

Fizetés:

Az oktatás díját átutalással és személyesen, készpénzzel rendezheted.

A fizetési feltételek arra szolgálnak, hogy a számodra lehető legjobb minőségű oktatást tudjuk biztosítani!

Köszönjük a szíves együttműködést!
A fizetés menete: Az előleget átutalássál (8 000Ft), a fennmaradó részt a helyszínen készpénzzel kérjük rendezni.

Az utalás részleteit emailben küldjük meg.

Lemondás:

 • 24 órával a program előtt: 100% fizetendő
 • 24-72 órával a program előtt: 50% fizetendő.

Kérünk vedd figyelembe, hogy a lemondási feltételek szerint az átutalt előleget nem áll módunkban visszafizetni, amennyiben a lemondás a megjelölt idősávba esik.

Mindez azt szolgálja, hogy a lehető legjobb minőségben tudjuk az oktató anyagot átadni a számodra!

A program  elmaradásról a Bliss Intimitás Központ mindenkit időben, több nappal a program előtt tájékoztat!

Visszajelzések:

“Köszönöm még egyszer a mai találkozást. Nagyon elragadott a légkör, a hangulat, és a környezet amit teremtettél. Várom a következő alkalmat, de leginkább azt, hogy teljes egészében megismerjem ezt a világot és másokkal is meg tudjam osztani.”

“Hálás szívvel köszönöm mindazt a Gyengédséget, Szeretetet, Odaadást, amit tegnap nekem nyújtottatok a masszázs alatt. Csodálatos Lények, Gyógyító Angyalok vagytok. Teljes bizalmat és biztonságot éltem meg Szerető Kezeitekben. Kívánom, hogy legyetek nagyon boldogok a Párkapcsolatotokban és Életetek MINDEN területén éljétek meg a Teljességet!” ( L. J.)

“Köszönöm azt a szent tiszteletet, amivel érinted a testemet. Köszönöm, hogy teljességbe oldódhat az isteni és a profán. Köszönöm, hogy olyan figyelemmel vagy jelen, amiben a belső legigazabb lehet kívül is. Olyan világról álmodom, ahol minden nő ilyen térben ismerheti meg és szeretheti a test misztériumát és gyönyöreit.”

“Amit mai napon átéltem, egyik meghatározó pontja lett, életem érzékkel, intimitással teli szakaszának.  Azt hittem, tisztában vagyok önmagammal, minden téren. Sok mindenben nem fogadtam el eddig önmagam. Mikor beléptem szentélyedbe, gátlásos önbizalomtól hiányos ember voltam.  A Te, kedvességed, figyelmességed, odaadásod-intimitásod a masszás alatt, ötvözve a gyengédséggel, szeretettel, harmóniával, megtanított, hogy miként kell szeretni, értékelni, elfogadni most már önmagamnak is, csodás érzéki intim tájaimat is. Gyengéd lágy hangod, bizalmat-biztonságot adott számomra. Érzékiekben gazdag kezed önzetlenül, tudását legfelső fokon átadta testemnek minden külső, belső részének. Szavakkal nem lehet ezt megköszönni,…. de engedd meg, hogy még is megköszönjem! Kívánom, hogy életed, minden téren úgy alakuljon, ahogyan Te szeretnéd!  Bízom benne, még élvezhetem tanításaidat  párommal is ! Üdv. P-né, Sz. Ildikó, Paks

 

Kérdéseiddel és a bejelentkezéssel kapcsolatban keresd a BLISS asszisztensét:

info@intimitas.hu

Egy válasz

 1. Nagy Tamás

  sziasztok!
  Nagy Tamás vagyok.
  először is gratulálok a honlaphoz, a rajta megtalálható információhoz és igényességhez:).
  jelenleg nincs párom, viszont a jóni masszázs iránti tudás vágy régebb óta él bennem. ezzel kapcsolatban a kérdésem, h mikor indul jóni masszázs tanfolyam? szólóban vennék részt rajta.
  kérlek jelöljetek meg több időpontot is.
  köszönettel és Tisztelettel,
  N.T

  Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.