Intim kapcsolódás – Egy napos program

Jelenlét – Odafigyelés – Nyitottság – Szabadság – Kapcsolódás

 

Intim kapcsolódás programTalán neked is van egy olyan vágy a fejedben, hogy milyen lehet egy együttlétben teljesen szabadon és hitelesen benne lenni?

Lehet, hogy gyakran meg is éled ezt, mégis tudod, hogy van ennél még több, hogy mindannak, ami elérhető lenne, csupán csak egy részét tapasztaltad meg eddig még.

Talán szeretnél érzékenyebbé válni, és jobban jelen lenni a testedben és az érintésekben.

Amikor a kapcsolódás készségét szeretnéd fejleszteni, kevés kapaszkodót és iránymutatást találsz, vagy olyan a gyakorlatias segítséget, ami képes biztos alapokat és struktúrát teremteni számodra a fejlődéshez.

Pontosan ezért a program összeállításánál nagy hangsúlyt fektettünk mind az elméleti, mind pedig a gyakorlati oldal bemutatására és átadására.

Egyedi demókkal, kapcsolódást segítő és intim gyakorlatokkal, előadásokkal és hiteles megosztásokkal segítünk abban, hogy kialakíthasd a saját intim kapcsolódás szemléletedet és megismerhesd az alap gyakorlatokat.

Nem követendő mintákat adunk át neked, hanem eszközöket a kapcsolódás minőségének felismeréseire és változtatására.

Mi mindenről lesz szó ezen a napon?

 

Hogyan kapcsolódhatsz valóban hitelesen saját magadhoz és a partneredhez?

Hogyan lehetsz egyszerre nyitott és ugyanakkor részese egy mély megélésnek?

Hogyan fejlesztheted a jelenléted minőségét és erejét, hogy az élményeid tudatosabbá váljanak, és ne vesszenek el?

Hogyan lehetsz a testedben és a kapcsolódásban egyszerre jelen?

Mitől lesz igazán intim egy együttlét, és leszel képes mélyen belelazulni az élménybe?

Milyen gyakorlatias eszközök adhatnak biztonságot egy intim kapcsolódásban neked és a partnerednek?

 

Mi minden történik majd veled a programon?

 

– Megismerhetsz egy olyan elfogadás alapú szemléletet, ami figyelembe veszi a valós igényeidet, és veled együtt változik, átalakíthatja hogyan tekintesz magadra, és hogy mi mindent leszel képes megérezni, akár egyetlen érintésből is.

– Demókat láthatsz az intim kapcsolódás gyakorlatáról, és saját megéléseket, tapasztalatokat szerezhetsz.

– Olyan gyakorlatokat csinálunk majd, amik segítik az érintésekben rejlő potenciálokat jobban kihasználni.

– Úgy kommunikálunk, hogy az segítse a kapcsolódást, még pedig nem csak a szavak szintjén.

Kiknek ajánljuk ezt a programot?

– Olyan egyedülállóknak, aki keresik a bensőségesség élményét, és szeretnék fejleszteni a kapcsolódásaik minőségét.

– Olyan pároknak, akik eszközt és gyakorlatokat szeretnének, amikkel a kapcsolódásuk gazdagabbá és egymást támogatóbbá válhat.

 

szexualitás és visszajelzés

 

Egy ilyen programon részt venni bátorságot és nyitottságot igényel. Csoportban dolgozni lehetőséget ad arra, hogy többféle megélést, megosztást, perspektívát, kapcsolódási minőséget tapasztalhass meg. Ugyanakkor megmutathatod magadat, kísérletezhetsz, nyitottabbá válhatsz új irányok, lehetőségek megengedésére, hogy aztán eldönthesd, hogyan szeretnél továbbmenni?

 

A program nagy részében kényelmes ruhát javaslunk neked, amiben szabadon mozoghatsz. Érdemes egy szarongot/strandkendőt hoznod magaddal.

 

A gyakorlati rész egy része viszont intim érintéseket is tartalmaz, ami azt jelenti, hogy a befogadó személy deréktól lefelé ruhátlanul van. Teljesen természetes, ha ez elsőre talán ijesztő neked/nektek, de a tapasztalat szerint ezt a félelmet gyorsan le tudják vetkőzni a résztvevők és kifejezetten felszabadító, gazdagító élménnyé válik.

 

Amennyiben a programra egyedülállóként jelentkezel, akkor a páros gyakorlatokhoz a többi egyedülálló résztvevő közül tudsz választani. Egy ilyen napon ugyanannyi női és férfi résztvevő.

Ha ez számodra nehezen elképzelhető, próbálj meg párként, egy olyan személy társaságában jönni, akivel nyitottnak érzed magad a gyakorlásra, új élmények megszerzésére.

Ha úgy érzitek, hogy inkább választanátok az egyéni kíséretet és oktatást, akkor ennek feltételeiről az info@intimitas.hu címen érdeklődhettek.

A program időpontja: 2018, Május 6, vasárnap 10-18 óra

A program helyszíne: Stúdió Menta

A program ára:

Férfiaknak: 22.000 Ft/fő

Nőknek: 22.000 Ft/fő

Pároknak: 44.000 Ft/fő

Ha a programra ismétlőként jössz, vagy voltál korábban az orgazmus meditációs programomon, akkor 15% kedvezménnyel vehetsz részt.

A programot tartja: László Viktória

A szerzőről

A szexualitásban legjobban a dinamikák gazdagsága és a kapcsolódás izgalma fog meg. Szeretek hozzájárulni ahhoz, hogy élhess a benned lévő potenciálokkal és tudatosan használhasd őket. A kulcsszavaim: kapcsolódás, jelenlét, odafigyelés, nyitottság és szabadság. Az önazonos szexualitás csakis a tiéd, és mint ilyen, egyedei és értékes. Rólad szól, akár a finom energetikai minőségekre, érzéki élményekre, akár a BDSM színterének változatosságára vágysz is.

 

Ha jelentkezni szeretnél a programra, kérünk töltsd ki az alábbi űrlapot!

Név *

Email cím *

Telefonszám *

Egyedül jelentkezel vagy párként?