Szentesi Szilvi intimitás művész haladó dinamikus lingam masszázs

Üdvözöllek

Szentesi Szilvi vagyok, intimitás művész.

Beszélek, mesélek, érintek és tanítok intimitásról, szexről, örömről és gyönyörről.

Gyógyítok és inspirálok. Egy új világba vezetem az embereket, nőket és férfiakat is, oda, ahol szabadon és jó érzésekkel lehet a testünkben lenni, és ahol ebben a szeretett és értékelt testben örömteli és tápláló szexuális élményekben lehet részünk.

Hiszem, hogy a szexről is lehet tanulni, és tudom, hogy az erről való tanulás egy fantasztikus utazás, ami egészségesebbé és teljesebbé tesz bennünket, magunkat és a kapcsolatainkat is.

Mit látsz a videóban?

 

Ebben a videóban egy haladó szemléletű intim masszázst mutatunk be.
Gyengédség és dinamika, az érintések változatossága, áramló könnyedsége és természetessége az, ami ebből a táncszerű masszázsból árad.

Az alap érzéki/jóni/lingam masszázs oktatásunk lépéseire épülő haladó masszázsban az érintések már két irányúak. A felek között áramló, hullámzó ívet rajzol meg az adott és az elfogadott érintések ritmusa, az erotikus érzetekben és energiákban való szabad megmerítkezés, építkezés, ami túlmutat az orgazmuson és az ejakuláción.

Ebben a videóban (és a teljes masszázs felvételen) magával ragadó képek inspirálnak abban, hogy mi is bátrabban éljük meg befogadóként a megadás, az odaadás, az önátadás gyönyörét, adóként pedig egyszerre tudjunk önmagunkra és a partnerünk figyelni, merjük átélni az adás szépségét és örömét, miközben teljes figyelmünkkel követjük partnerünk fizikai, érzelmi és energetikai állapotát.

A haladó intim masszázsok legfontosabb célja, hogy tovább haladjunk, táguljunk a gyógyító öröm és gyönyör időtlen szépségében, hogy ily módon tegyünk magunk és a kapcsolatunk kiteljesedéséért.

 

        
 

 

Ajánljuk Neked megtekinteni és inspirálódni, ha már részt vettél a BLISS alap masszázs oktatásainkon, intimitás coachingon, vagy más programjainkon, és szeretnéd tovább lépni a tudatos szexualitás világában.

Ajánljuk Neked is, aki még talán nem indultál el ezen az ösvényen, és a közel jövőben szívesen elsajátítanád az alap készségeket a BLISS  masszázs oktatások keretében, egyéni intimitás coachingon, vagy aktuális programjainkon.
 bliss alap és haladó jóni masszázs oktatás  Bliss alap és haladó lingam masszázs oktatás
   

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés