Vörös Sátor

Az Élet ünneplése

2017 május 6.

Rituálék egykor és ma

Hívunk, hogy éld újra velünk a női örök-ségben rejlő csodás pillanatokat,

vegyél Te is részt egy csodálatos intim női rituáléban, felelevenítve az ősi hagyományokat!

Hozzuk együtt át a régi idők közösségi rituáléját a mai időkbe, táplálva és gazdagítva magunkat női jelenlétünk és kisugárzásunk fényében!

Nőnek lenni komplex, izgalmas, varázslatos dolog, és ha megéled, akkor felismerheted érzéseid, benső késztetéseid és potenciálod ezerszínűségét. Napsütötte és árnyékos időszakok hol ritmusos, hol kaotikus váltakozása. Ha felfedezed a női természeted mélyén megbújó egyetemes ritmust, ha elfogadod természeted vad és békés kiszámíthatatlanságát, akkor mondhatni, hogy megismerted a NŐISÉGben rejlő csodát.

Van az életben olyan dolog, ami felfedi előttünk a Nőiség szó mély értelmét?

Amely vezérfonalunk lehet a nőiség felfedezésében?

Igen! Van…

A VÉR, egy ilyen dolog női életünkben.

Az ősi időkben, mikor a nők még nagyon közeli és tiszteletteljes kapcsolatban voltak a vérükkel, havonta összegyűltek a vörös sátorban, hogy megszenteljék a vérüket. A havi vérzéssel elengedték mindazt, ami régi, megtisztultak, megújultak. Beszélgettek önmagukról, nőiségükről, a férfiakról. Meghallgatták egymás bánatát, tanácsokat adtak egymásnak. Mindezzel elengedték a régi, idejétmúlt gondolatokat, kiürítették az elméjüket, és friss szándékokkal újultak meg, ami harmóniát hozott a saját és családjuk életébe is. Mindeközben nem dolgoztak, az ételüket, italukat a sátor bejáratához készítették. Nem volt más dolguk, csak töltődni, pihenni, megújulni, szeretni és tisztelni önmagukat.

Az önbecsülésük a királynői lét e néhány napjában megerősödött, megszépültek, megfiatalodtak.

A Vörös Sátor szertartás felelevenítésével egy csodálatos alkalmat teremtünk magunk számára ahhoz, hogy Nő-Vérekként meggyógyítsuk és átalakítsuk jelen és korábbi sérüléseinket magunkért, nővéreinkért és lányainkért, azáltal, hogy összehangolódunk ebben a térben a bizalom, a szépség, a méltóság, az alázatosság, a gondosság, a bölcsesség erejében.

Mire számíthatsz ezen a napon?

Bizalomban való női megosztásokra, kis mozgásra, közös étkezésre, kényeztető ellazulásra, női varázslatra, sok kicsi titok feltárulásra, amely női életed kinyílásában támogat

A Vörös Sátor májusi időpontja: 2017. május 6. 10. 10-től 17.30-ig

A májusi Vörös Sátorban az Életet fogjuk ünnepelni, a magunkban ápolt és táplált Életfát.

Te kapcsolódtál már a benned szunnyadó és kinyílni vágyó természettel?

Minden tavasz egy esély arra, hogy újjászülessünk, akárcsak a természet körülöttünk, és megtermékenyüljünk a kreativitás, a bölcsesség és szerelem energiájába ágyazódva.

A Vörös Sátor ősi hagyományának felelevenítésével olyan női teret vágyunk teremteni, ahol biztonságban megnyílhatunk a bennünk áramló női kreativitásnak.

Ünnepeljük a föld erejét, testünket, áramlunk  benső vizeink, teremtő érzelmeink hullámain, lángra gyújtjuk a szenvedély lángjait szíveinkben és repülünk  a tavaszi szellők inspiráló frissességében új távlatokat felfedezve.

Sokszor megtörténik, hogy nem adjuk meg az engedélyt arra, hogy rajtunk keresztül az Élet megmutassa egyediségét és erejét.

Amikor az Élet természetes módon és szabadon kifejeződik általunk, akkor olyan szabadságra lelünk, amit nem adnánk semmi kincsért sem cserébe.

Ezen a programon a megengedés energiájában szenteljük fel életünket az Élet szolgálatára, az Élet élésére, gazdagítására, az örömben való kiteljesedésre.

Hálát adunk azért, hogy mindent megkaptunk ehhez a szolgálathoz és örömhöz: a testünket, a vérünket, a méhünket, az életadás képességét, az Anyaság Szentségét. Anyák napja előtt egy nappal ünnepeljük önmagunkban a Nőt, a Szerelmest és az Anyát. Ünnepeljük a Női Teremtőerőt és az áramló, zsongó, gyönyörű Életet.

Helyszín: Buda (pontos címet a regisztrációt követően a tájékoztató levélben küldünk majd ki)

A program részvételi díja:

A részvételi díj 17 000 Ft + fő. A Vörös Sátor bejáratához készítik majd a tápláló ételeinket, aminek díja a program részvételi díja mellett 1800 Ft/fő

Kedvezmény „korai ébredőknek”

Ha jelentkezésedet április 11-ig,  Teliholdig jelzed, és befizeted a részvételi díjat, akkor számodra az 17 000 Ft helyett csak 14 000 Ft + a kényeztető táplálékok díja.

Ha jelentkezni szeretnél a programra, kérünk töltsd ki az alábbi űrlapot!

Kiválasztott program *

Név *

Email cím *

Telefonszám *

Cím *

Megjegyzés

Szeretettel várnak a program szervezői:

Szentesi SzilviSzentesi Szilvi:

Intimitás művész, a BLISS Intimitás megálmodója, öt gyermek édesanyja, feleség, anya, szerelmes, kísérletező, elhivatott nő. Önmagamat teljességében megélő, intimitásban is kreatív, kísérletező nőnek tartom,  mára már tudatosan élvezem az életet, testemet, orgazmusaimat, gyönyöreimet, vágyaimat és hangulataimat. Hivatásomnak választottam a szexuális kultúra emelését. Magam számára, és így neked is csak azt tudom mondani, hogy a jó és csodálatos szexualitásról, a minket kiteljesítő intimitásról ne mondjunk le soha.

www.intimitas.hu, www.szentesiszilvi.hu

 

Arató MónikaArató Mónika:

A Lét Teljességét kutatom. Azt gondolom, hogy azért születtünk meg, és tapasztaljuk a létezést itt a Földön, hogy minél többet felfedezzünk önmagunk Végtelenségéből. Számomra ez egy izgalmas kaland, amelyben szívesen vezetek másokat is gyógyítóként, tanítóként, papnőként, íróként, jógatanárként, mikor mire van belőlem éppen szükség. Nőnek születtem, szerető társ és anya vagyok. A női lét megélése számomra egy folyamatos tágulás, amelyben végül újraszüljük Ön-Magunkat valódi, istennői minőségünkben.

www.teljessegviraga.hu

Mentés