Szentesi Szilvi vagyok a BLISS Intimitás alapítója.

A BLISS intimitással szeretném tanítani és saját erejükre ébreszteni az embereket a természetes intim egészség és szépség, tudatos szexualitás, tudatos kapcsolatok és önszeretet témáiban és mélységeiben. Megmutatni az egyének szexuális jóllétét segítő eszközöket.

Végső soron célom az, hogy teret biztosítsak az emberek számára, segítve felébredésük folyamatát, és hozzájárulva saját személyes átalakulásukhoz és fejlődésükhöz.

A BLISS Intimitás arról beszél, arról tanít, amiről a legtöbbször hallgatunk és elrejtünk. Minél kevesebbet rejtegetünk, annál egészségesebbé válunk mindannyian. Olyan lehetőségeket kínálunk elméleti és gyakorlati megközelítéseinkkel, amelyek átformálják az általános közvélekedést. A BLISS Intimitás teret tart a mély, személyes önfelfedezéshez, növekedéshez és táguláshoz.

Olyan időszakot élünk, amikor bármiféle lelki és szellemi, egyéni és társadalmi újjászületés egy valóban elsöprő erejű szexuális megújulás nélkül pusztán “légből kapott gondolat”.

Az egyéni és a társadalmi megújulásunkhoz mára elengedhetetlenné vált a szexualitásnak, mint létfontosságú energiának az elismerése.

Radikális és  forradalmi erő kell ahhoz, hogy elég bátrak legyünk a szerelem, a szexualitás és az erotika misztériumának és mélységeinek megismerésére, igaz vágyaink felkutatására, hogy a sötétben izzó üstből az aranyat kiemelhessük és önmagunk és a világ szolgálatára fordítsuk. Ez egy Forradalmi Erő, amelyről beszélek. Ez az, amelyről hallanunk kell, ízlelni, érezni, látni és beszélni.

A BLISS Intimitás küldetése, hogy folyamatosan magas szintű, elkötelezett, bátor, szívvel-lélekkel átitatott támogatást adjon a szexualitás gyakorlati és elméleti oktatásában, hogy ezáltal valódi, értékes és gazdag egyéni életek virágozhassanak ki.

“Azok számára, akik az ilyen tanulás és szeretet útján járnak, életbevágóan fontos, hogy intim támogatást adó közösség álljon mögöttük. A szégyen nyomában járó másik nagy gát az elszigeteltség. A szabadság jele, ha képesek vagyunk szégyen nélkül megmondani azoknak, akikben bízunk, és akiket szeretünk, hogy “kérlek, segíts, hogy a legjobbat adhassam magamból”.

A BLISS egyik ajándéka, hogy igent mondunk az intimitásra, igent mondunk arra, hogy megéljük az intimitás és gyönyör gyógyító energiáit, és igent mondunk arra, hogy egy tudatosan támogató közösség részei legyünk.”

A BLISS Intimitás előzménye: 2010- től 2014 őszéig BLISS Intimitás Központként működött. Ma már azt mondanám, hogy az intimitás és szexualitás radikális megélésének és  tanulásának vágyából született meg. Olyan helyről álmodtunk a kezdetektől fogva, ahol oktató és tanuló egyformán, teljes emberségében, esendőségében, sérülékenységében, vágyaival és reményeivel van jelen. Egy helyről, ahol a test épp oly tisztelt, mint a fej és a szellem. Ahol a szexualitás nem pusztán beszélgetés tárgya, hanem a mindennapi életünk részeként kezelt, testi élményeken keresztül megtapasztalható önkifejezési lehetőség.

2014 őszétől a Központ „BLISS Intimitás” néven, mint on-line közösség is megszületett, tovább víve a Központ szellemiségét.

nuweb3